Comisia Europeană

Răscoală la yoghini: „Conducerea MISA l-a predat pe Bivolaru poliției”!

Ziarul Dezvăluiri a intrat în posesia unui mesaj transmis pe mail tuturor cursanților MISA, prin intermediul căruia un grup de inițiativă din interiorul organizației acuză conducerea de mai multe fapte foarte grave, unele de natură penală.
Acest mesaj ridică vălul de mister și discreție de pe această grupare și prezintă MISA ca pe o sectă condusă dictatorial, în care se consumă substanțe halucinogene, se fac averi uriașe, membrii sunt la dispoziția conducătorilor. Liderii îi supun pe adepți la umilințe și abuzuri fizice și psihice și se îmbogățesc pe seama lor. Conform scrisorii, yoghinii sunt puși să muncească în folosul șefilor, sunt taxați la sânge, înfometați, mințiți, abuzați sexual, se îmbolnăvesc și sunt privați de medicamente.

În timp ce Gregorian Bivolaru își ispășește pedeapsa pentru relații sexuale cu un minor, liderii MISA fac ce vor, fără știința marelui Guru. Dizidenții care cer demisia șefilor MISA îl văd pe Grieg (Gregorian Bivolaru) un om corect și pur, care nu are habar de ceea ce fac acești șefi ai organizației în lipsa lui. Mai mult, conform acestui mesaj, „schismaticii” cred cu tărie că actuala conducere MISA l-a predat pe Bivolaru autorităților române, în timp ce locuia în Paris, sub „protecția discretă” a autorităților din Franța (deși „Maestrul” era dat în urmărire internațională).
„Suntem cu toţii manipulaţi pe banii noştri de taxe de curs, (care au crescut nejustificat şi constant comparativ cu salariile din România) şi taxele aberante din tabere, pe care ei (liderii MISA-n.red) şi-au construit afacerea cea mai profitabilă a vieţii lor. Puneţi-vă întrebarea de bun simţ: de unde oamenii din conducere au bani să mănânce, să facă afaceri să-şi cumpere maşini de lux, terenuri şi să-şi construiască vile, dacă nu au nicio zi de muncă la serviciu, comparativ cu noi care mergem zilnic la serviciu ca să le dăm lor bani.
Cu Grieg sub control, în închisoare, au cea mai bună metodă de manipulare a noastră. Acesta este motivul real pentru care ni s-a interzis oficial să ne apropiem de el în închisoare și la procesele lui. Ei sunt cei care au acces la el și ne transmit ce vor ei. Încercarea de a ieși de sub manipularea conducerii l-a costat libertatea, anul trecut, în Franța. Acum el acceptă această situație pentru a putea avea acces la noi prin materialele de cursuri și conferințe. Cei care au acces pe linie directă în închisoare la Grieg ne-au spus că într-adevăr el este manipulat fizic. Mai mult, îi este amenintaţă viaţa de către unii oameni din conducere şi preluarea acestei Şcoli de către alte forţe… Nu putem evolua într-un asemenea cadru în care există frică, şi nici nu putem face meditaţii cu bâta în cap”, se arată în scrisoare.

Iată câteva exemple ale abuzurilor de care sunt acuzați liderii MISA:

  • Persoane din conducerea Şcolii ar fi consumatoare de ayahuasca (plantă halucinogenă considerată drog) ca să aibă stări spirituale ce nu le pot obţine prin mediţatiile yoghine
  • În tabăra de la Costineşti 2016, un anume V. din Iaşi (care a plătit taxele de tabără) presta servicii gratuite la cortul unde se desfășurau o parte dintre activitățile MISA și ar fi căzut în cap de la înălțime. A fost dus la Spitalul de Urgență Constanţa și operat, însă a rămas cu urmări pe toată viaţa. Se pare că există cel puțin 5 cazuri de astfel de accidente (cu mărturia scrisă a victimelor) 
  • Sunt multe persoane care ar fi avut de suferit şi s-ar fi îmbolnăvit în tabere, în special cele de la Costineşti (mărturia a 22 de persoane care s-au îmbolnăvit în timpul activităţilor). Sunt nenumărate cazuri în care oamenii au leşinat la terenul pentru spirale din căuza căldurii.
  • T.P. ar angaja fictiv în firma lui cursanţi yoga. O persoană de la curs ar fi descoperit asta în timp mergea să-şi depună actele de şomaj. Acolo a aflat cu stupoare că este angajata fără ştirea ei la firma lui T.P.
  • O altă persoană din alt aşezământ s-ar fi îmbolnăvit şi ar fi cerut tratament persoanei care se ocupa acolo de aşa ceva. Medicul şi coordonatoarea acelui aşezământ au sărit cu gura pe ea, că nu vrea să muncească şi vrea să chiulească, când ea abia se mai ţinea în picioare.
  • C. ar da pedepse prin înfometarea oamenilor din aşezământ (dă ordin să nu primească porţia de mâncare) celor care au curajul să comenteze deciziile lor abuzive
  • C. I., instructor yoga din conducerea Şcolii, „cunoscut prin actele sale abuzive, absurde şi lipsite de omenie”, nu ar fi dat voie unor colegi aflaţi la curs să-şi ia tratamentul, pe motiv de nerespectarea regulamentului (fiind bolnavi, aveau nevoie urgent de tratament). Ei s-au chinuit să rămână la curs până la final. În această perioadă li s-a făcut şi mai rău

Autorii scrisorii vor să organizeze o revoltă în tabăra de la Costinești, ce va avea loc în luna august, și îi amenință pe cei din conducerea MISA că dacă nu pleacă de bună voie vor face publice „faptele şi tertipurile lor personale în Şcoală” cu ajutorul mai multor „mărturii şi materiale scrise şi audio-video compromiţătoare”.

Publicăm mai jos integral mesajul dizidenților MISA:

“Anunț important pentru toți colegii din MISA!

Suntem un grup de iniţiativă, format în cadrul Şcolii de yoga Misa. Atenţie! Noi nu ne bazăm pe bârfe, ci deţinem fapte concrete dezvăluite de unii colegi care au avut de suferit şi de alte persoane care consideră că această conducere a Şcolii a deviat şi derapat de la rolul ei; pot depune mărturie atât în faţa voastră cât şi a instanţelor dacă este cazul, ca fapte morale, etice şi penale, culmea, într-o Şcoală spirituală care are susţinerea şi ghidarea unui Maestru spiritual Eliberat!
Oricât s-ar strădui conducerea Şcolii să găsească cine suntem, nu vor putea afla, pentru că noi suntem destul de mulţi şi frecventăm multe cursuri din cadrul Şcolii Misa. Eforturile lor vor fi zadarnice şi nu are rost să piardă vreme să ne caute pentru că noi suntem peste tot, suntem cursanţi yoga şi instructori. Ştim cu anticipaţie şi vă avertizăm din start că într-un mod viclean ne vor chema la dialog şi vor proceda la fel ca şi până acum. Vor încerca să ne pună pumnul în gură folosidu-şi inteligenţa ca să ne anihileze complet (pentru că asta ştiu să faca cel mai bine şi aşa s-au învăţat). Punctul lor forte va fi că vor fabrica un comunicat ca şi cum ar veni din partea lui Grieg (au mai făcut asta de nenumărate ori).
Vor afirma că noi încercam să distrugem această Şcoala din interior prin împărţirea ei, că suntem demoniaci şi devianţi. Vor folosi acelaşi limbaj pe care îl ştiu şi îl repetă la infinit. Cei care au primit aşa-zise răspunduri la bilete înţeleg mai bine. Acestea sunt metode de tip securist pe care noi le-am studiat deja pe cazurile şi victimele lor anterioare.
Dorim să apărăm şi să protejam valorile spirituale autentice pe care Grieg, cu pretul vieţii şi libertăţii sale, le slujeşte: binele, adevărul, dreptatea dumnezeiască, dragostea de oameni, compasiunea şi iertarea.
Ne adresăm tuturor colegilor nostri yoghini, care doresc să practice yoga în această Şcoala şi să evolueze spiritual, urmând învăţăturile ghidului nostru Grieg. Nu avem nici-un fel de legătură cu exmisa şi nici cu Rapcea aşa cum vor încerca unii să ne acuze.
Suntem foarte bine organizaţi şi am adunat aceste mărturii deoarece durează de prea mulţi ani această situaţie ciudată. Nu putem evolua într-un asemenea cadru în care există frică, şi nici nu putem face meditaţii cu bâta în cap.

GHIDUL NOSTRU SPIRITUAL SE AFLĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN ÎNCHISORILE DIN ROMÂNIA DIN CU TOTUL ALT MOTIV DECÂT
CEL PREZENTAT OFICIAL!

Unii dintre voi ştiu, alţii abia acum află că ne confruntăm cu o manipulare feroce şi abuzuri fără margini, datorită cărora mulţi dintre colegii noştri yoghini au avut de suferit. Dacă până acum, unii dintre voi a-ti stat linştiţi, fiţi siguri că veţi urma şi voi! Nu vă faceţi iluzii, este o chestiune de timp.
Modul viclean de operare a conducerii nu are nimic de-a face cu Yama şi Niyama ca valori spirituale yoghine. Unele persoane au plecat din această Şcoală, altele au rămas şi suferă în tăcere şi frică, sperând totuşi ca într-o zi, cineva, va face ceva pentru ei. Noi ne dorim ca această conducere coruptă să plece de la putere şi să înţeleagă că Şcoala nu este a lor, să facă ce vor ei cu ea, ci este a noastră, a tuturor. Aceşti oameni încearcă să ne controleze viaţa pe banii noştri. Ei nu au nici-un drept să facă aceasta, nu sunt mai presus decât noi, realizările lor spirituale sunt subţiri. Se vede pe chipul lor mandria atunci când trec printre noi. Există foarte multe probleme grave în Şcoala noastră de yoga şi nimeni nu are curajul să vorbească despre ele pe faţă. “A greşi e omeneşte, a ierta dumnezeieşte, a persisa în greşeală e diavoleşte”. În această situaţie se află cei care ne conduc deşi ei vor afirma contrariul, că noi suntem aşa, când le punem întrebari de bun simţ, ce nu le convin. Se întâmplă exact ca în politică, ceea ce ne arată că au învăţat de la politicieni şi sunt la fel ca ei. Doar cei naivi care au fost învăţaţi să nu gândească nu văd aceasta.  Ca fapt divers, v-aţi întrebat vreodată de ce persoanele care se ocupă de conducere (instructorii cunoscuţi care coordonaează cursuri din oraşe mari, organizatorii…) nu sunt alături de noi la meditaţiile din Costinești și Herculane, ci doar atunci când sunt de servici, pe rând? Unii nu vin nici măcar în tabere!
A venit vremea să vorbim cu toţii şi să spargem această tăcere, fără frică şi teamă că o să păţim ceva, dacă vom îndrăzni să dezvăluim adevărata faţă a conducerii (şi a modului în care suntem cu toţii manipulaţi pe banii noştri de taxe de curs, care au crescut nejustificat şi constant comparativ cu salariile din România) şi taxele aberante din tabere, pe care, ei şi-au construit afacerea cea mai profitabilă a vieţii lor.
Cu Grieg sub control, în închisoare, au cea mai bună metodă de manipulare a noastră. Acesta este motivul real pentru care ni s-a interzis oficial să ne apropiem de el în închisoare și la procesele lui. Ei sunt cei care au acces la el și ne transmit ce vor ei. Încercarea de a ieși de sub manipularea conducerii l-a costat libertatea, anul trecut, în Franța. Acum el acceptă această situație pentru a putea avea acces la noi prin materialele de cursuri și conferințe.
Anul trecut, Grieg se afla la Paris, unde locuia sub protecţia discretă a autorităţilor franceze. În urma multiplelor sesizări din ţară asupra abuzurilor (de tip comisia de etică+multe alte activităţi deviante) săvârşite în cadrul Şcolii, de Monica Dascălu şi Eduard (Edy) Franti, aceştia au fost chemaţi de Grieg, care i-a informat că nu mai este de acord cu maniera lor de conducere şi urmează să-i demită. Aceştia, potrivit surselor noastre şi a martorilor care au locuit aproape de Grieg, l-au ameninţat pe Ghidul nostru că dacă îşi vor pierde funcţiile, ei îl vor da pe mâna autorităţilor din România (ceea ce s-a şi întâmplat imediat). Grieg nu a mai acceptat nici puterea, nici şantajul lor şi i-a demis. Martori prezenţi ai acestor evenimente, ne-au povestit cum Grieg, in urma acestei vizite, i-a anunţat că urmează să fie predat autorităţilor şi că o vreme, o să fie în închisoare. Monica şi Edy au chemat poliţia prin intermediari să-l ridice pe Grieg. În scurt timp Edy Franti şi Monica Dascălu revin la conducerea Şcolii. Toţi cei de la conducere cunosc această istorie.
Costică Cojocaru este cel care, a făcut publică politica de conducere şi control a Şcolii, prin ameninţarea, în prezenţa mai multor persoane, că dacă nu i se redau funcţiile avute, îi va face Misa-ei şi lui Grieg dosare penale. Astfel, instructorul yoga şi purtătorul de cuvânt MISA care ejaculează în gura femeilor este readus în funcţii, în prim planul Şcolii. În cazul lui Costică nu se pune problema de trecerea testelor spirituale ca o consecinţă a revenirii ca instructor şi purtător de cuvânt, pentru că aroganţa şi maniera în care atacă şi instigă oamenii este aceeaşi ca şi înainte şi reprezintă dovada triumfului puterii abuzive şi jocurilor de culise, în nici-un caz a unei lecţii de viaţă înţelese şi asumate. De câte ori vorbeşte în public, mai întâi oamenii râd de el, se aude un murmur de râsete, fără ca el ,să-şi dea seama că este pe post de măscărici. Îl rugam să observe acest lucru, poate aşa se va retrage singur.
Cei care au acces pe linie directă în închisoare la Grieg ne-au spus că într-adevăr el este manipulat fizic şi nu poate să facă deocamdată nimic peste ceea ce conducerea din Bucureşti şi din alte ţări vrea şi decide. Mai mult, îi este amenintaţă viaţa de către unii oameni din conducere şi preluarea acestei Şcoli de către alte forţe…
Astăzi, cu aceeaşi monedă cu care îl şantajează pe Grieg că dacă spune altceva decât vor ei, îi vor face dosare penale, le spunem şi noi: să plece de bună voie de la şefie, pentru că vom informa toţi yoghinii din ţară şi străinătate despre cine sunt ei, vom face publice faptele şi tertipurile lor personale în Şcoală (deţinem foarte multe mărturii şi materiale scrise şi audio-video compromiţătoare). Dacă refuză să plece, în presă şi instanţă vom depune mărturie în grupuri mari de oameni asupra manevrelor ilegale şi abuzive, ce intră sub incidenţa penală, ca de exemplu afacerile lor, spălarea de bani şi călcarea în picioare a unor colegi de ashram-uri, accidente în timpul cursurilor şi taberelor şi imbolnăvirea cu bună ştiinţă (cazuri penale).
Sub nicio formă nu-l vom ataca pe Grieg, ci doar pe oamenii din conducere, ca persoane!
Puneţi-vă întrebarea de bun simţ: de unde oamenii din conducere au bani să mănânce, să facă afaceri să-şi cumpere maşini de lux, terenuri şi să-şi construiască vile, dacă nu au nici-o zi de muncă la serviciu, comparativ cu noi care mergem zilnic la serviciu ca să le dăm lor bani.
Adevărul va ieşi la iveală şi nu vom mai putea fi manipulaţi.

Cum suntem manipulaţi de ei? Prin FABRICAREA unor bilete scrise de conducerea Şcolii ÎN NUMELE LUI GRIEG.

Mai multe persoane, care au primit bilete din partea lui Grieg, atât din ţară cât şi din străinatate s-au revoltat asupra răspunsurilor stranii, cu expresii pe care ghidul nostru nu le-a folosit niciodată. Oare chiar aşa de proşti ne cred?
În toate aşezămintele, oamenii primesc pedepse prin bilete care vor să se creadă că sunt de la Grieg, când de fapt sunt fabricate de cei din conducerea Şcolii împreună cu şefii de Ashram-uri.
În ashram-ul din Berlin, instructoarea şi coordonatoarea Chloe Hünefeld intră sub pielea celor naivi, se împrieteneşte cu cei care au probleme ca să culeagă informaţii, apoi le fabrică bilete ca şi cum ar fi de la Grieg şi îi dă afară, de parca ar fi Şcoala ei. La fel se întâmplă în toate aşezămintele Şcolii. În acest mod, ea controloează Berlinul şi toate centrele de yoga din Germania şi pe instructori, ca de exemplu Doru Bodea şi Augustino Koch, dându-le impresia că ei hotărăsc. Unele persoane care au aşa-zisele bilete din partea lui Grieg au fost uimiţi şi puşi în situaţia să nu mai înţeleaga ce se întâmplă. În Bucureşti toţi cei care au vrut să aibă un cuvânt de spus despre nedreptăţile şi abuzurile coordonatorilor de aşezăminte s-au ales cu bilete de plecare după care li s-au fabricat zvonuri viclene cum că sunt informatori ai securităţii şi de aceea sunt eliminaţi dintre noi, când de fapt e invers. Aceasta este una din tacticile clasice de defăimare şi control pe care am răgasit-o în politica conducerii ashramuri-lor.
În oraşele mari din străinătate, ca de exemplu Munchen şi Berlin, yoghinii străini vorbesc pe faţă de faptul că ei nu cred că aceste bilete ce le primesc unii dintre ei sunt de la Grieg. Din cauza acestor bilete cu răspunsuri stranii, oamenii sunt derutaţi şi nu mai înţeleg nimic. În ţara noastră, dacă îndrăzneşte cineva să spună că nu crede că sunt răspunsurile lui Grieg, se sare pe el că este demoniac şi împrăştie sămânţa îndoielii în minţile oamenilor, că nu este integrat divin şi că nu are încredere în Grieg. Aceste afirmaţii sunt spuse public, tendenţios şi colegii noştri yoghini, sunt manipulaţi mental de conducere să creadă că ei înşişi sunt demoniaci, că nu sunt integraţi divin, că nu ascultă de Grieg, că sunt devianţi. Astfel, cel în cauză este marginalizat şi izolat.

Alţi fabricanţi de scrisori sunt Koch Augustino (instructor yoga în Munchen), Doru Bodea şi Chloe Hünefeld

În cazul lor, avem scrisorile care au fost primite de cursanţi direct de la Grieg, care spun altceva decât scrisorile care le-ar fi primit oficial, ceea ce ne dovedeşte că aici sunt alte interese şi ei hotărăsc ce e bine sau nu pentru cursanţi.
Mihai Stoian este fabricantul principal al scrisorilor de la Grieg și al răspunsurilor la biletele celor care scriu. Noi avem mărturiile a mai multor persoane în care Stoian a înscenat şi fabricat bilete cu răspunsuri de la Grieg, în care le-a scris acestora să se oprească din proiectele lor, să le predea materialele şi să plece. Roxana Colţea (instructor yoga în Constanţa), s-a ocupat de partea murdară a furtului muncii acestora şi sustragereii pe căi necinstite a materialelor şi documentelor lor (munca lor de cercetare de ani de zile).
Aceste persoane făceau parte ca şi Stoian din grupul de cercetare ştiinţifică I.., înfiinţat acum 7 ani, cu susţinerea lui Grieg. Uneia dintre aceste persoane i s-a părut suspectă această demitere, în condiţii în care munca ei avusese rezulate foarte bune şi i-a scris lui Grieg pe căi directe despre toată povestea şi despre biletul primit aşa zis de la El şi de modul în care Stoian şi Roxana o forţează în numele Lui să-i predea toată munca sa în mainile lor.

Ca urmare, Grieg îl demite imediat pe Stoian din grupul I.. şi susţine în continuare munca persoanei aşa zise demise, în I.. Roxana a spus unora dintre martorii pe care-i avem, a căror nume urmează ulterior să fie anunţaţi, că toate materialele pe care ea le-a procurat urmau să fie folosite de Stoian în Danemarca. Stoian intenţionează potrivit spuselor lui Roxana să înfiinţeze alt grup şi alte cursuri cu materialele sustrase. (După modelul lui Stoain, în Berlin, Chloe Hunefeld procedează la fel, demarează acţiunea de infiinţare a altei Şcoli folosind informaţii din cadrul cursurilor noastre).
Urmează să-i vedem adevărata faţă a lui Stoian, care va lupta să-şi păstreze funcţiile, banii şi imaginea cu orice preţ, minţind în continuare cu neruşinare. Dovezile care îl contrazic vor fi dezvăluite împreună cu documentele, actele şi persoanele care au avut probleme, la Hiatusul Costineşti-August 2017. Aşa-zisa “luptă” în aparenţe, la TV, la procese…pentru Grieg, este doar că are nevoie de el pentru interesele lui.

DACĂ GRIEG VA PĂŢI CEVA DUPĂ DIVULGAREA ACESTOR LUCRURI, STOIAN ŞI ACTUALA CONDUCERE VOR FI RĂSPUNZĂTORI!

Sunt 57 de persoane (a căror mărturie o avem scrisă), care l-au întrebat pe Grieg, prin alte căi directe, dacă răspunsurile ce le-au primit la bilete vin de la El sau nu şi care au primit răspuns că NU, nu sunt de la El. Au fost şi cazuri când răspunsurile primite erau de la El, însă modificate şi adăugate diferite manipulari sau incredibil dar adevărat, au primit două răspunsuri, unul de la Grieg şi altul de la cei care le fabrică, răspusuri care se contrazic şi îi dă de gol pe cei care le fabrică. Avem mărturiile scrise ale celor care sunt în asemenea situaţii şi xeroxul biletelor. Există o bârfă care se vehiculează printre yoghini că Grieg nu mai este întreg la cap şi de aceea apar asemenea răpunsuri ciudate la bilete, ce arată că cineva are interes să-l facă nebun, ceea ce, nu este adevărat.

Alte 74 persoane (avem mărturiile lor scrise), nu au primit nici-un fel de răspuns. Nu ar fi nimic neobişnuit, să nu primească răspuns dacă aceste scrisori nu ar conţine abuzurile conducerii şi şefilor de ashram-uri. De când este Grieg în ţară se pot scrie scrisori către el fără nici-o limită. Înainte avem dreptul la o scrisoare la 3 luni. La toate scrisorile despre abuzurile conducerii şi a unor anumiţi instructori sau şefi de ashram-uri, nu se primesc răspunsuri. În schimb, sunt convocaţi la comisia de etică sau le şedinţe de ashram-uri ca să li se spună că sunt devianţi sau neintegraţi divin, sau să fie anunţaţi că au primit bilet de la El că sunt daţi afară… Nu putem da încă numele reale ale celor persecutaţi, însă deţinem declaraţiile lor. În acest moment ei ar avea de suferit. Poate că nu ştiţi, dar conducerea organizează cu anumiţi oameni, pe care îi pun să jure că rămâne secret, ritualuri de “îndreptare forţată” a celor pe care ei îi consideră devianţi, dar de fapt aceasta este magie neagră şi le anulează liberul arbitru.
Instructoarea yoga Colţea Roxana s-a lăudat în Constanţa, în anumite cercuri, că este iubita lui Stoian. Ea spune că Stoian i-a mărturisit personal, că mărirea taxelor de tabară pentru Costineşti, Herculane şi a celorlalte taxe de curs yoga i se datorează lui, nu lui Grieg, pentru că nu e corect din perspectiva lui, să plătim atât de puţin faţă de alte activităţi în afara Şcolii Misa la care noi mergem pentru ca aşa dorim noi (psihoterapie, workshopuri, alte cursuri de dezvoltare. personală etc.). Nu e corect ca Stoian să hotărască pentru noi ce ne face bine şi ce nu ne face bine. Toată lumea a auzit pe la colţuri că acţiunea de mărire a taxelor este una de tip masonic cu scopul de a face oamenii să nu mai vină la cursuri şi tabere.

Nu este corect să plătim atât de mult câtă vreme noi nu mergem 4 sau 5 săptămâni la mare. S-a ajuns să-ţi fie frică că poate urmezi tu, dacă spui ceva eşti urmărit şi taxat că eşti deviant, că eşti pedepsit, pedepse cu dvd-uri, taxe exorbitante dacă-ţi pierzi legitimaţiile sau le deteriorezi, reguli aberante care costă sume mari de bani dacă le încalci: piederea unei legitimaţii de la Mişcarea Charismatică, Krishna, etc.
Pentru conducere, această Şcoală a devenit afacerea vieţii lor, pentru că nimeni nu-i poate controla câţi bani baga în buzunarele lor din taxele noastre!
Ni s-a luat libertatea de exprimare, în schimb există frică şi teroare pentru orice ai spune şi ai afirma faţă de conducere. Am ajuns să ne fie frică unii de alţii şi să ne suspectăm reciproc exact ca pe vremea lui Ceauşescu. Unde încape fraternitatea, iubirea, iertarea în această teroare şi frică?
Vip-urile se plimbă cu avionul şi cu maşini de lux, petrec concedii în străinătate pe banii noştri de taxe, locuiesc în vile de lux în perioada taberelor, şi-au construit vile şi au deschis afaceri ascunse în spatele Şcolii, pe banii noştri, plătitorii de taxe. Ca să mergi în tabara de la Costineşti, într-un concediu de 10-12 zile, plăteşti 700 lei. Un yoghin participă în medie între 7-12 zile în tabară. L-au făcut tot pe Grieg responsabil de această taxă, când în realitate Mihai Stoian este cel care a impus. El a considerat că faţă de cursurile şi workshop-urile care le facea în străinătate, de pe urma cărora caştiga bani serioşi, în ţară taxele erau prea mici la cursuri şi tabere. În întâlnirile Federaţiei Internaţionale de Yoga şi Meditaţie ATMAN, Stoian, Chloe Hünefeld, Doru Bodea, Roland Patka, Sorin Turc, Rainer Trubel au căzut de comun acord cu mărirea taxelor
la cursuri şi tabere. Nu este Grieg de vină pentru mărirea taxelor aşa cum ne-au convins pe toţi. Au mărit taxele ca să bage banii în buzunarele lor! Ştim că Stoian a făcut asta, dar a prezentat în aşa fel încât să dea impresia că decizia şi mesajul vine de la Grieg Stoian este singurul din conducere care şi-a permis să facă tabără în tabără (Mahavidya cu tabăra Costineşti) ca să aibă mai mulţi clienţi. Le-a luat oamenilor banii şi nu s-a deranjat măcar să fie prezent la propria lui tabăra. Şi-a făcut apariţia pe skype, spre
surpriza tuturor, de unde a început să ţină conferinţe. Aceasta demonstrează un spirit mercantil şi un ego supraetajat pentru că indirect se compară cu Grieg, singurul care nu a putut fi de faţă la taberele pe care le susţine din motive întemeiate. În vara lui 2014, conducerea Misa publica pe site-ul oficial yogaesoteric, un articol în care promite condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor în contul triplării taxei de tabară şi construirea unui amfiteatru (poveste veche)…http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8034

După 3 ani, minciunile cu care ne-au luat banii ies la suprafaţă. CE AŢI FĂCUT CU BANII NOŞTRI PENTRU SPORIREA CONFORTULUI NOSTRU, NU AL VOSTRU?

Iată condiţiile oferite de ei: jumătate din activităţile taberei se ţin sub cerul liber în arşiţă, ploaie şi frig, iar cealalată jumătate, la cort în căldura înăbuşitoare, ploaie ce pătrunde în cort şi în hainele particpanţilor, pe durata orelor în şir. În asemena condiţii mulţi dintre noi ne-am îmbolnăvit şi am fost nevoiţi să cumpărăm medicamentele naturiste ale afaceriştilor. Condiţii pe care au reuşit într-adevăr să ni le ofere: mai puţină înghesuială. Pentru o tabară în care particparea medie este de 7-12 zile în condiţii mizere, plătim o sumă de lux de 700 lei. Concediul unui yoghin care are servici este de 10 zile maxim 12 pentru tabăra de la Costineşti şi restul pentru tabăra de la Herculane. Amintim că toate activităţile taberei sunt realizate de absolut toţi organizatorii şi conferenţiarii în regim de voluntariat. În tabăra de la Costineşti 2016, colegul nostru V din Iaşi (care a plătit taxele de tabără), presta servicii gratuite la cort, pentru “îmbunătăţirea condiţiilor” (pentru care noi plătim 700 de lei), în urma cărora a avut un accident grav la locul de muncă, cade în cap la propriu.

De frică, Andrei Gamulea îl duce de urgenţă la spitalul din Constanţa. Ulterior a fost operat, însă a rămas cu urmări pe toată viaţa. Avem 5 cazuri de astfel de accidente (avem marturia lor scrisă). Sunt multe persoane care au avut de suferit şi s-au îmbolnăvit în tabere, in special cele de la Costineşti. Noi deţinem mărturia a 22 de persoane care s-au îmbolnăvit în timpul activităţilor şi condiţiilor neprielnice şi pot depune mărturie în orice instanţă impotriva unor persoane din conducere. Sunt nenumărate cazuri în care oamenii au leşinat la terenul pentru spirale din căuza căldurii. Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi ţinut de cuvânt, iar cu banii luaţi pe cel puţin 3 ani ar fi construit un amfiteatru. Sunt persoane hotărâte să dea conducerea în judecată dacă nu pleacă. Tot ce a făcut conducerea ca şi îmbunătăţiri sunt facute gratis pe eforul şi sănătatea colegilor noştri fără nici-o investiţie materială din partea organizatorilor. De aceea vor să rămână la putere să-şi dezvolte afacerile pe taxe şi biruri.
Îndrăzniţi să le cereţi de urgenţă să micşoreze taxele pentru tabara Costineşti 2017. Vă propunem, în cazul în care nu vor, să nu mai plătim taxa de participare anul acesta şi să mergem pe lângă cortul şi terenul împrejmuit. Să vedem cu toţii cât de mult depind ei de banii noştri.
Le reamintim că putem cere despăgubiri în instanţă într-un grup mare de oameni, pentru nerespectarea promisiunilor, luarea banilor nejustificată şi menţinerea oamenilor în condiţii mizere, cu pericol crescut de îmbolănvire.

Îl avem de partea noastră pe D-zeu deoarece răspunsul la Consacrarea acestei acţiuni de a dezvălui ce se întâmplă, a fost copleşitor. Vom trimite aceasta scrisoare la toţi colegii acestei Şcoli prin toate mijloacele de care dispunem şi vă invităm să faceţi, alaturi de noi, aceleaşi lucru, să trimiteţi mai departe acest mesaj care apelează la conştiinţa voastră. Va invităm să spuneţi tot ce aveţi de spus, toate problemele pe care le-aţi avut şi noi le vom publica la toţi yoghinii din ţară şi străinatate.
Vor urma şi alte mesaje şi vom propune soluţii pentru a ieşi din acestă criză a Şcolii Misa. Ca să dovedim că existăm cu adevărat şi dorim binele tuturor oamenilor din această Şcoală spirituală, prima întâlnire în faţa tuturor o vom realiza la Costineşti, înainte de Hiatusul anual. Anunţăm conducerea să nu îşi facă prea multe planuri la această întâlnire deoarece, dacă până atunci nu vor înţelege că s-a terminat perioada lor de teroare şi afaceri şi dacă nu vor pleca de bună voie, atunci îi vom schimba şi ne vom alege altă conducere, chiar atunci. Veţi fi uimiţi să constataţi cât de multe persoane suntem; nici măcar nu puteţi să vă imaginaţi.

Vă invitam să faceţi propuneri pentru alte persoane cu care să-i schimbăm. Propunem ca cei care vor avea funcţii de conducere să nu stea prea mult şi să facă loc altora, ca să nu li se urce puterea la cap. Dorim ca persoanele care ne conduc să fie persoane care să aibă calităţile unor yoghini care au dat dovada până acum de bunătate şi iubire faţă de semeni. Aşteptăm şi alte propuneri cum să fie conducătorii noştri din partea voastră. Doar Grieg este singurul care ne ghidează spre D-zeu, restul conducerii se vor ocupa de partea administrativă.

-Teo Pop angajează fictiv în firma lui cursanţi yoga. O persoană de la curs a descoperit asta în timp mergea să-şi depună actele de şomaj. Acolo a aflat cu stupoare că este angajata fără ştirea ei la firma lui Teo Pop (caz penal).

– Persoane din conducerea Şcolii, din anturajul Aidei Calin şi Mihai Stoian sunt consumatori de ayahuasca (plantă halucinogenă considerată drog) ca să aibă stări spirituale ce nu le pot obţine prin mediţatiile yoghine (caz penal).

– Grace şi Felicite Ambăruş au spus mai multor yoghini în repetate rânduri, că Monica Dascălu este un demon în persoană, nu o fiinţă umană.

– Stoian i-a fabricat printr-un bilet lui Nicolae Catrina, plecarea din Cluj (se întâlnea de ani de zile cu clujenii la anumite activităţi spirituale susţinute de el), pe motivul că clujenii nu mai merg (când vine Catrina în Cluj) la grupurile lui de tantra din Bucureşti.

– Cineva care a primit bilet aşa zis de la Grieg, să plece din ashramul Faur, a scris pe alte căi directe să afle dacă decizia vine de la El. Răspunsul primit este uluitor: nu este adevărat. Ştim că sunt multe persoane în această situaţie atât din ţară cât şi din străinătate. Aşteptăm email-urile voastre. Vă vom proteja identitatea.

– O altă persoană din alt aşezământ ne-a povestit că s-a îmbolnăvit şi a cerut tratament, persoanei care se ocupă acolo de aşa ceva. Medicul şi coordonatoarea acelui aşezământ au sărit cu gura pe ea, că nu vrea să muncească şi vrea să chiulească, când ea abia se mai ţinea în picioare (caz
penal).

– Celesta dă pedepse prin infometarea oamenilor din aşezământ (dă ordin să nu primească porţia de mâncare) celor care au curajul să comenteze deciziile lor abuzive.

– Cristi Ion, instructor yoga din conducerea Şcolii, cunoscut prin actele sale abuzive, absurde şi lipsite de omenie, nu a dat voie unor colegi aflaţi la curs, să-şi ia tratamentul, pe motiv de nerespectarea regulamentului (fiind bolnavi, aveau nevoie urgent de tratament). Ei s-au chinuit să rămână la curs până la final. În această perioadă li s-a făcut şi mai rău (caz penal).”

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top