Actualitate

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla: „Elevii noștri vor găsi cele mai bune condiții”

Anul școlar 2022/2023 debutează luni, 5 septembrie, iar această vară a fost momentul propice pentru autoritățile locale să modernizeze, reabiliteze, doteze sau igienizeze unitățile de învățământ școlar și preșcolar aflate pe teritoriul lor.

Este și cazul comunei Tuzla, județul Constanța, unde primarul Reșit Taner dă asigurări că administrația locală „vrea ca, odată cu primul clopoțel, elevii să găsească cele mai bune condiții.”

De aceea, Primăria Tuzla a continuat și în luna august lucrările de renovare și de îmbunătățire a condițiilor de la Școala Gimnazială Tuzla.

„Anual, sume importante din bugetul local sunt alocate pentru buna funcționare a unităților de învățământ. În acest an, școlarii și preșcolarii vor începe cursurile pe data de 5 septembrie. Până atunci vor fi terminate și lucrările de reabilitare în unitățile de învățământ”, spune primarul.

În luna iunie, la inițiativa lui Reșit Taner, Consiliul Local Tuzla a dezbătut și aprobat cuantumul burselor școlare. Astfel, bursa de performanță va fi de 500 lei; cea de merit 200 de lei (102 beneficiari); cea de studiu 150 de lei (21 de beneficiari), iar cea pentru ajutor social 200 de lei (86 de beneficiari).

Tot la nivelul Școlii Gimnaziale Tuzla, primăria a implementat proiectul „achiziționarea de Hardware TIC și tablete pentru uz școlar cu acces la internet, pentru Școala Gimnazială numărul 1 Tuzla”, în cadrul Programului Operațional Competitivitate, axa prioritară 2 „Tehnologia Informației și Comunicației (TIC) pentru o economie digitală competitivă, prioritatea de investiții 2C – consolidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top