Opinii

Rechizite noi pentru copiii din Băneasa, Ion Corvin şi Rasova

Datorită proiectului derulat de Consiliul Judeţean Constanţa, „Programul de susţinere a învăţământului preşcolar şi preuniversitar clasele I – VIII din mediul rural al judeţului Constanţa”, în jur de 6500 de şcolari şi preşcolari din localităţile Băneasa, Oltina, Lipniţa, Ostrov, Saligny, Rasova, Aliman, Ion Corvin, 23 August, Pecineaga, Albeşti şi Limanu, au primit, în cursul săptămânii trecute, câte un ghiozdan şi câte un set de rechizite.

Un articol de Andreea PAVEL

Primarii localităţilor menţionate s-au arătat recunoscători CJC şi programului derulat de instituţie, având în vedere că familiile ce locuiesc în zonă nu sunt nici pe departe înstărite.
Gelu Iordache, primarul oraşului Băneasa, a declarat că programul derulat de CJC este mai mult decât binevenit: “Este unul dintre programele de succes ale CJC. Copiii din Băneasa abia aşteptau să primească ghiozdanele şi rechizitele. Zona Băneasa nu este una atât de dezvoltată din punct de vedere economic, astfel că acest program este cu atât mai binevenit pentru copiii din oraşul Băneasa”, a declarat primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top