Opinii

Răsfăţul femeilor din Comana, într-o petrecere dedicată Zilei de 8 Martie

În localitatea Comana, nerăbdarea de a sărbători Ziua Femeii şi-a spus cuvântul, drept pentru care doamnele şi domnişoarele din comună au fost celebrate duminică, pe 6 martie, după slujbă. În sala mare a Căminului Cultural, Ion Adam, primarul comunei, alături de consilierii locali, le-au aşteptat emoţionaţi pe cele 200 de doamne şi domnişoare, de toate vârstele, din localitate, şi le-au oferit câte o garoafă roşie şi-un zâmbet, apoi le-au transmis cele mai călduroase urări.

Un articol de Andreea PAVEL

Ulterior, reprezentantele sexului frumos au fost invitate în sală, unde atmosfera era întreţinută de trupa „Promys”, ai cărei membri sunt oameni simpli, din comună, ce au fost înzestraţi cu talentul muzical. Doamnele şi domnişoarele au servit un aperitiv bogat, până când micii şi friptura au fost gata pe grătarele ce sfârâiau încă de la ora 13:00, în curtea căminului. Primarul a fost ajutat la cumpărături şi la organizarea evenimentului, ca şi la celelalte de acest gen, de către fraţii acestuia şi de către echipa de consilieri, cărora a ţinut să le mulţumească pentru sprijin, pe această cale. Dat fiind faptul că la Comana criza economică încă îşi spune cuvântul, primarul şi consilierii au pus mână de la mână pentru a asigura toate cele necesare organizării petrecerii dedicate femeilor. Invitatele au servit băuturi fine, special alese pentru gusturile femeilor, cum ar fi lichiorul. Discursul primarului Ion Adam le-a emoţionat pe aceastea şi a cules ropote de aplauze din sală: „Vă mulţumesc pentru că existaţi în vieţile noastre ca mame, ca soţii, fiice şi surori şi că astfel ne înfrumuseţaţi fiecare zi. Vă mulţumesc şi pentru că faceţi atâtea sacrificii zi de zi şi pentru asta ne înclinăm azi în faţa dumneavoastră. Iertaţi-ne pentru că uneori vă întristăm, vă supărăm şi poate ne vărsăm supărările şi nervii pe voi, care sunteţi atât de înţelegătoare şi blajine cu noi. Vă doresc să fiţi iubite şi fericite!”, a conchis primarul comunei Comana, Ion Adam. Astfel, distracţia a început şi femeile au uitat pentru o zi de grijile şi supărările zilnice, şi-au descreţiti frunţile şi au dansat pe ritmurile populare şi de muzică uşoară ale trupei „Promys”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top