Actualitate

RAJA – Informare publică: Situație căderi de tensiune ora 14.30

Astăzi – 06 februarie 2020, în jurul orei 14.00 a revenit tensiunea la Stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna. Imediat ce a fost reluată alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA au efectuat manevrele necesare pentru repornirea pompelor, astfel că, în prezent  toți locuitorii din localitate au apă la robinete la presiune normală.

La ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Olteni, Dulcești, Pecineaga, Vadu Oii, Topraisar, Biruința și o parte a localității Eforie Sud.

De asemena, sunt înregistrate în continuare căderi de tensiune în localitățile Dumbrăveni, Măgura, Căscioarele, Cerchezu, Olteni și Nicolae Bălcescu, aici alimentarea cu apă făcându-se gravitațional, prin cădere liberă, din rezervoarele stațiilor.

 Asigurăm toți consumatorii afectați de furnizarea apei, din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, imediat ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top