Fără categorie

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Tulcea: Bulete să nu mai dezinformeze!

După recentul drept la replică al șefului poliției locale din Tulcea, Bogdan Bulete, căruia i-am pus la dispoziție fără nici un fel de rezervă spațiul ziarului nostru, am primit o reacție din partea purtătorului de cuvânt al primăriei Tulcea. Acesta consideră că șeful Poliției Locale Tulcea amestecă teme legate de atribuțiunile de serviciu cu subiecte politice, care nu îl privesc, mai ales ținând cont de calitatea sa de funcționar public și coordonator al unei instituții aflate în subordinea Primăriei.

Publicăm integral, aici, intervenția purtătorului de cuvânt:

“Am citit cu îngrijorare dreptul la replică al lui Bogdan Bulete, omul care coordonează Poliția Locală tulceană și care este, în același timp, vectorul de imagine al acestei instituții. E destul de trist să vezi un om aflat într-o astfel de poziție interpretând partitura victimei sau, mai rău, lăudându-se cu faptul că își face datoria. Ne facem toți datoria, fiecare în poziția lui, mai mult sau mai puțin vizibil, dar asta este ceva firesc, nu putem pretinde o medalie. Legat de modul cum domnul Bulete își face datoria, trebuie amintit că are două calificative anuale consecutive de <nesatisfăcător>.
A fost sancționat de trei ori prin măsuri disciplinare și tot de atâtea ori a pierdut în instanța de judecată, unde a atacat aceste sancțiuni”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top