Politic

PSD: Taxe vamale pentru cerealele din Ucraina care se vând în România!

Protestul fermierilor români față de sprijinul insuficient decis de Comisia Europeană pentru pierderile înregistrate de aceștia ca urmare a afluxului de cereale ucrainene este îndreptățit, potrivit biroului de presă al PSD. Reprezentanții Partidului Social Democrat consideră că este timpul ca taxele vamale să fie reintroduse și să permitem cerealelor și produselor ucrainene doar tranzitarea teritoriului României în drumul lor către țări terțe.

„Protestul fermierilor români față de sprijinul insuficient decis de Comisia Europeană pentru pierderile înregistrate de aceștia ca urmare a afluxului de cereale ucrainene este îndreptățit.
Este din ce în ce mai evident că Decizia Comisiei Europene de a ridica taxele vamale pentru produsele provenite din Ucraina a generat efecte negative tuturor statelor din regiune. Cerealele provenite din Ucraina au provocat blocaje comerciale, au destabilizat piața, au generat prăbușiri ale prețurilor, punând fermierii români în imposibilitatea de a-și valorifica producțiile.
Este timpul ca taxele vamale să fie reintroduse și să permitem cerealelor și produselor ucrainene doar tranzitarea teritoriului României în drumul lor către țări terțe.
România va continua să sprijine Ucraina până când va câștiga războiul declanșat de Rusia, însă avem datoria să ne protejăm fermierii și procesatorii!
Partidul Social Democrat va continua să sprijine fermierii români și producția românească, mai ales în aceste perioade complicate pe care cu toții le traversăm”, se arată în comunicatul Partidului Social Democrat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top