Fără categorie

Protest inedit la Tulcea: primarul Hogea se opune defrișărilor ilegale

Sâmbătă, 9 mai, Coaliția pentru Mediu din România a organizat proteste și manifestații în peste 25 de orașe din țară și diaspora. Coaliția cere deblocarea dosarelor de corupție legate de domeniul forestier și încetarea distrugerii fondului silvic al României.

Inedit, la Tulcea, printre manifestanți s-a aflat primarul Constantin Hogea. Acesta a mărturisit că participarea sa la protest are două cauze. Una de natură personală, fiind absolvent de liceu silvic, dar și una civică, raportată la abuzurile comise în România ultimilor 25 de ani.
Manifestanții au dorit ca prin protestul lor să atragă atenția asupra unei probleme grave, anume defrișarea abuzivă și agresiunea asupra mediului pe care politicienii par să o înlesnească prin legislația pe care o promovează.
La Tulcea, primarul Hogea s-a alăturat manifestanților, gest care ar trebui să constituie un exemplu și pentru alți edili care se declară reprezentanți ai celor care i-au ales.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top