Fără categorie

Congres Medical la Eforie Nord

Cea de a doua ediție a Congersului Medical „Calitate și competitivitate în Balneologie” a debutat, sâmbătă, 2 mai 2015, la Hotelul Mirage MedSPA din Eforie Nord.
„Suntem la cea de-a doua ediție a acestui eveniment. Eforie poate deveni cea mai importantă destinație balneologică din România. Avem și condiții naturale, și bază materială. Cred că Eforie Nord și Eforie Sud pot deveni jucători importanți pe piața turismului balnear“, a declarat primarul Ovidiu Brăiloiu, gazda evenimentului.

La conferinţa de presă organizată sâmbătă au participat primarul orașului Eforie Ovidiu Brăiloiu, Dumitru Constantin Dulcan, Vasile Cepoi – fost ministru al Sănătății şi actual preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, dr. Laura Condur – fost manager al Sanatorului Balnear din Mangalia, Alexandru Constantin – președinte al Asociației Române de Turism Medical, Diana Dumbravă – Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, Rodica Pencea – secretar general Organzația Patronală a Turismului Balnear din România.

 

{youtube}O1uOAwFSmnY{/youtube}

Actualitate

To Top