Comisia Europeană

Propagandă PSD în biserici: Ecaterina Andronescu şi echipa PSD Dăeni se contrazic reciproc!

În urma articolului cu titlul „Ecaterina Andronescu face propagandă PSD prin bisericile din Tulcea”, doamna senator a ținut să posteze pe pagina de facebook a ziarului Dezvăluiri un punct de vedere care este, totodată, o scrisoare adresată preotului din Dăeni. În urma acestei postări, un cetățean din Dăeni care a fost prezent la slujba cu pricina ne-a relatat ce a văzut în biserică. Sursa noastră, care ne-a rugat să îi protejăm identitatea, ne-a trimis mai multe fotografii care o contrazic pe Ecaterina Andronescu.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

 Ar mai trebui adăugat că mesajul Ecaterinei Andronescu este plin de greşeli gramaticale şi inexactităţi (nu ştie nici măcar cum se numeşte localitatea în care a fost: Dăeni, nu Dăieni, tovarăşa!), încât ne e groază să ne amintim că acest personaj a fost Ministrul Educaţiei!

În postările lor de pe facebook, Ecaterina Andronescu, Florin Corcodel (candidat la Primăria Dăeni) şi Iulian Badea (candidat la funcţia de consilier) se contrazic reciproc, aşa cum reiese din fotografiile pe care le publicăm. În timp ce senatorul PSD spune că a intrat singură în biserică şi nu a deranjat slujba, Badea recunoaşte că a intrat în altar (oare oricine poate intra în altar în timpul slujbei?), iar Corcodel susţine că a însoţit-o pe Andronescu în biserică.

Iată punctul de vedere al Ecaterinei Andronescu:

Iată și mesajul cetățeanului din Dăeni:

„Am vazut acolo un comentariu al Ecaterinei Teodorescu despre preotul din Daeni.
Ce sustine ea sunt numai minciuni. Am fost prezent, a intrat in biserica cu baiatul ala, membru PSD, al treilea trecut pe lista de consilieri, il cheama Badea Iulian (Iulian Badea, teologul din relatarea Ecaterinei Andronescu-n.red).
Duminica, s-a dus la preot direct doamna, preotul a rugat-o sa intre in rand cu lumea, cand a vazut ca nu ii merge cu popa asta, i-a facut semn candidatului sa intre dupa preotul celălalt, care miruia și care i-a spus sa nu intre in altar, ca nu are voie.

A luat microfonul parohul si a spus ca o apreciaza pe doamna si ii multumeste ca e prezenta, dar fiind campanie electorala nu o poate lasa sa spuna nimic, ca sa nu fie acuzat de altele. Si vazand ca asta s-a iritat, Badea a inceput sa tipe la preot. Preotul i-a zis lui sa iasa afara, cu doamna asta nu a avut dialog. Intre timp mama lui Badea si rudele au inceput sa tipe la preot ca fi-su e din sat si el trebuia sa fie preot. Din ce știu, preotul a sunat la 112 si a venit politistul care este in poze…
Va aduc la cunostinta ca nu a dat-o nimeni afara….
Biserica era plina si erau si membrii PSD in biserica, anuntati din timp ca vine ecaterina… ca a venit fix la miruit… cum s-a nimerit…
ei sunt politicieni si au dreptate întotdeauna.

Ecaterina Andronescu scrie ca „Cineva, de care ulterior am aflat ca este teolog s-a oferit sa-i spuna preotului ca vreau sa-l salut.”
Deci sustine ca nu il cunoastea pe Badea Iulian pana sa intre in biserica? Minciuni.
Pana sa vina la biserica a spus ca a fost pe teren cu echipa, cum sutine si Zaharcu Neviser. Badea era in echipa cu ea
Va trimit pozele si sa vedeti cine minte…


Badea Iulian, candidat la functia de consilier din partea PSD era in preajma Ecaterinei INAINTE sa intre in biserica.
Pozele ne dovedesc ca in timp ce era slujba, Ecaterina Andronescu era pe teren cu ei.
Andronescu mai spune ca a intrat in biserica sa aprinda o lumanare, dar in biserica nu se aprind lumanari, e ridicat un lumanarar in curte, deci ce lumanare sa aprinda? Au intrat porniti pe circ…
Florin Corcodel (candidatul PSD la Primăria Dăeni-n.red.) sustine ca a intrat cu Ecaterina Andronescu in biserica, fiind gazda si ca a salutat discret enoriasii. Pai atunci de ce Ecaterina sustine ca a intrat singura si cum a avut preotul o reactie la adresa lor? Ea precizeaza clar ca era singura in biserica, fara nimeni de la P.S.D”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top