Opinii

Promenada turistică și parcul de recreere- două noi proiecte prezentate și lansate la Eforie

Oraşul Eforie va beneficia în curând de o nouă promenadă turistică, proiect finanţat în cadrul POR 2007 – 2013, „Poli de creştere“- s-a anunțat vineri 18 aprilie a.c. în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Primăriei orașului Eforie. Valoarea proiectului se ridică la suma de aproximativ 2,3 milioane de euro, respectiv 10.000.000 de lei, la care contribuția Primăriei Eforie este de 2.000.000 de lei, iar restul finanţării fiind asigurat din fonduri europene nerambursabile.

Durata de aplicare a proiectului este de 18 de luni, cea de execuţie fiind de 12 luni. Lucrările pentru modernizarea falezei din Eforie Nord vor începe prin refacerea completă şi extinderea promenadei turistice din staţiune, cuprinsă între hotelurile Acapulco şi zona Vraja Mării.
Reprezentanţii administraţiei locale de la Eforie au prezentat cu aceași ocazie şi stadiul actual al proiectului „Parc de recreere în oraşul Eforie“. Obiectivul proiectului este de a îmbunătăţi factorii de mediu şi creşterea calităţii vieţii prin crearea unui parc de recreere în oraşul Eforie, în contextul protejării mediului înconjurător şi al asigurării unei dezvoltări durabile. Amplasamentul parcului de recreere va fi în Eforie Sud, pe strada Dezrobirii, în zona Cazinoului, lucrarea având o suprafaţă totală de aproximativ 8.000 mp.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top