Actualitate

Proiectul de realizare a unui sistem de canalizare în comuna Cerna, depus la APM

Petre Șopu, primarul comunei Cerna, județul Tulcea, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea un proiect în vederea emiterii acordului de mediu.

 Este vorba despre proiectul „Realizare sistem de canalizare și evacuare ape uzate din comuna Cerna, județul Tulcea”. Printr-un anunț postat public, administrația locală anunță publicul interesat asupra luării deciziei Etapei de încadrare de către APM Tulcea, prin continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul respectiv, propus a se realiza în intravilanul comunei Cerna, sat Cerna.

„Prin realizarea investiției, obiectivul principal care este vizat este creșterea gradului de confort și necesitatea unui trai decent al populației, eliminarea riscurilor de afectare a sănătății populației”, spun reprezentanții primăriei.

Această investiție vizează realizarea sistemului de canalizare menajeră apa uzată  în vederea colectării apelor uzate menajere de la locuitorii din comuna Cerna și tranzitarea acestora către stația de epurare.

Comuna Cerna este situată în partea de vest a județului Tulcea, la altitudinea medie de 55 de metri, ea învecinându-se cu unitatea administrativ-teritorială Greci (la Nord), Hamcearca și Horia (la Est), Dorobanțu (la Sud) și Peceneaga și Turcoaia (la Vest).

Accesul rutier în comuna Cerna se face pe DN 22 D, DJ 222 B, DC 39. Comuna are în componență următoarele sate: Cerna – reședința de comuna; Traian; Mircea Vodă și General Praporgescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top