Actualitate

Proiectele viceprimarului Mechenici-centrul permanent de ambulanță și limitarea accesului mașinilor cu gunoi din alte localități-au fost votate în CL Costinești

Viceprimarul comunei Costinești, Gheorghe Mechenici, le mulțumește colegilor din Consiliul Local Costinești, deoarece la ședința din data de 29.06.2021, au votat două proiecte foarte importante pentru localitate, propuse de el.

Primul proiect se referă la înființarea unui centru de ambulanță pentru toată perioada anului, care va funcționa non stop, în cadrul clădirii de pe strada Schitului (fosta tabăra de copii). În acest fel, se va asigura un serviciu medical pentru cetățenii comunei Costinești și nu numai.

Al doilea proiect de hotărâre se referă la aprobarea regulamentului privind procedura de eliberare a autorizațiilor de acces trafic greu în comuna Costinești.
Două din punctele importante din această hotărâre sunt următoarele:

  • s-a stabilit ca autovehiculele care transportă deșeuri din alte localități NU vor mai întra în localitate pe DC6 (drumul de la bifurcație). Acestea vor avea acces doar pe drumul de exploatare agricolă, cu întrare din DN39.
  • de asemenea, în perioada sezonului estival, pentru a nu bloca traficul rutier, în mai multe zone va fi interzis accesul autovehiculelor cu masă totală autorizată mai mare de 12 tone.

Le mulțumesc colegilor din Consiliul Local, care au dat dovadă că suntem o echipă care lucrează pentru binele comunității din Costinești.

În ceea ce privește proiectul legat de traficul greu, vreau să precizez că în urma protestelor locuitorilor din Comuna Costinești în legătură cu groapa de gunoi, fiind prezent atât eu cât și colegii mei de partid, am promis locuitorilor ca voi iniția o hotărâre de consiliu prin care voi interzice accesul autovehiculelor care transportă deșeuri din alte localități (pe ruta specificată mai sus-n.red).

Pentru următoarea ședință de consiliu local, vreau să propun alocarea de burse de merit pentru elevii de clasa a 8 a cu rezultate bune la evaluarea națională și, un alt proiect, acordarea normei de hrana pentru asistenții personali.”, a declarat viceprimarul comunei Costinești, Gheorghe Mechenici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top