Opinii

Proiectele din Pecineaga, date uitării

Un proiect în valoare de 2,5 milioane de euro, menit să contribuie la dezvoltarea comunei Pecineaga, depus încă de anul trecut, îşi aşteaptă aprobarea pe biroul autorităţii de management. Niculae Stan, primarul localităţii Pecineaga s-a declarat dezamăgit de faptul că nenumărate proiecte întocmite de administraţia locală nu au primit nici măcar un răspuns.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Edilul a precizat că: „În ceea ce priveşte proiectul integrat pe care ni-l dorim în primul rând să fie aprobat, acesta prevede reabilitare de drumuri, reabilitare de reţea de apă potabilă şi reţea de canalizare, staţie de pompare şi epurare“.
Primarul nici nu se poate gândi la varianta susţinerii financiare a unor astfel de proiecte, din bugetul administraţiei locale din Pecineaga, având în vedere faptul că banii din vistieria primăriei ajung de-abia pentru salarii şi micile cheltuieli lunare ale aparatului administrativ.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top