Opinii

Frigul scoate mai mulţi bani din buzunarele primarilor

Capriciile iernii au făcut ravagii şi în oraşul Negru-Vodă. Temperaturile extrem de scăzute şi precipitaţiile abundente au dus la utilizarea centralelor termice şi electrice la capacitate maximă. Acest lucru s-a materializat în consumul excesiv de combustibil de către autorităţile locale.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian Adrian TARCEA

Din cauza acestui lucru, foarte multe primării din judeţul Constanţa s-au văzut nevoite să achiziţioneze o cantitate de combustibil, cu mult peste cantitatea previzionată pentru ieşirea din această iarnă. Negru-Vodă este una dintre primăriile care vor trebui să suplimenteze cantitatea de motorină cu ajutorul căreia elevii liceului din oraş se vor încălzi de-acum încolo.
Ion Nicolin, şeful administraţiei locale din oraşul Negru-Vodă a declarat: „Din cauză că vremea a fost foarte geroasă în ultima vreme,  iar centralele de la şcoli au consumat foarte mult combustibil, în curând vom rămâne fără motorină la Liceul din Negru Vodă. Vom achiziţiona patru tone de combustibil pentru a asigura încălzirea şcolii până la finele iernii”. Banii necesari pentru achiziţionarea combustibilului însumează 20.000 RON.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top