Actualitate

Proiectele anului 2021 în comuna Ciucurova

Administrația publică locală a comunei Ciucurova (județul Tulcea) începe noul an 2021 cu o serie de proiecte pe care le are în vedere. Sunt proiecte care, odată implementate, vor face ca viața locuitorilor să fie una mai bună.

Așa cum menționa încă din perioada alegerilor locale, Marin Șerban, primarul comunei, este adeptul „continuei dezvoltări” a Ciucurovei. Astfel că investițiile, fie că privesc infrastructura rutieră, școlară sau de sănătate, se succed.

Astfel, la capitolul investiții de viitor în Ciucurova se numără realizarea unei rețele de gaze naturale în comună, acesta fiind un deziderat chiar la nivel guvernamental. „Programul Național de racordare a populației și consumatorilor non-casnici la rețeaua inteligentă de distribuție a gazelor naturale” ar duce la îmbunătățirea serviciilor publice prestate de alimentare cu energie termică sau de asigurare a apei calde menajere ori de utilizare a gazelor naturale în procesele de producție sau în activitatea curentă cu impact direct asupra competitivității agenților economici sau a  calității  serviciilor  publice  prestate  de  către  instituțiile  publice  dar  și  asupra reducerii emisiilor de noxe în atmosferă ca urmare a utilizării combustibilului solid

Apoi, Marin Șerban vorbește despre necesitatea construirii unui dispensar medical uman care să deservească locuitorii din Ciucurova. Legat de serviciile de sănătate sunt cele de îmbunătățire a condițiilor de locuire. De aceea, pe agenda primăriei se află și proiectul unei rețele de apă și canalizare la capacitatea cerută de realitatea din comună.

De asemenea, administrația locală are în vedere construirea unei săli de sport la standarde moderne. Și construirea unui Cămin Cultural în localitatea Fântâna Mare este o prioritate pentru oamenii de aici, de aceea proiectul este inclus pe agenda investițiilor viitoare. Tot în localitatea Fântâna Mare va fi modernizată și piața.

Pentru creșterea siguranței cetățenilor, unul dintre proiectele de perspectivă ale comunei Ciucurova este cel de introducere a iluminatului public pe LED. Este un iluminat modern care oferă calitate la prețuri cu mult sub cele ale iluminatului public clasic. Pentru persoanele vârstnice, primăria are în plan să construiască un Centru Social ce le va oferi sprijin celor bătrâni și defavorizați din comuna Ciucurova.

Nu în ultimul rând, construirea unor capele mortuare în Ciucurova și Fântâna Mare se numără printre prioritățile administrației locale.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top