Opinii

Proiecte pe bandă rulantă în comuna Cobadin

În această perioadă, în localitatea condusă de edilul Cristian Telehoi se derulează proiectul de reabilitare și extindere a rețelei cu apă, precum și cel de reabilitare a rețelei de canalizare și construirea unei stații de epurare. Este vorba în primul caz de acțiunea întreprinsă la nivel regional cu sprijinul RAJA, din fonduri europene. De asemenea, în cadrul unui program inițiat de Consiliul Județean Constanța, în satul Conacu se lucrează la construirea unui Cămin Cultural. Cu bani de la bugetul local, Primăria Cobadin construiește un garaj pentru două ambulanțe, în cadrul substației medicale care funcționează în localitate.

Un articol de Cristian CEALERA

Cu fonduri proprii, administrația locală a reușit și finalizarea reabilitării șanțului de preluare a apelor pluviale. Se lucrează intens la Parcarea din zona Liceului și se reabilitează sediul Primăriei. Un proiect important pentru primarul Telehoi este și reabilitarea unei foste centrale termice și transformarea acesteia într-o Casă a Pensionarilor. Potrivit edilului, toate aceste proiecte vor fi finalizate în această vară. Primăria Cobadin mai are în planîn acest an continuarea proiectului de reabilitare a drumurilor din localitate, până în acest moment fiind finalizate 30% dintre străzile comunei. Nu în ultimul rând, va fi realizată reabilitarea sistemului de alimentare cu apă din satul Negrești, precum și reabilitarea digului de la Conacu pe o suprafață de 100 de metri lungime, dig în prezent erodat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top