Opinii

O nouă grădiniță va fi gata până la începerea anului școlar 2013-2014

Proiect de 200.000 de euro în comuna Grădina

Într-o perioadă în care majoritatea comunelor dobrogene se confruntă cu serioase probleme financiare, există din fericire localități ai căror edili reușesc să găsească soluții și să obțină fonduri pentru realizarea unor proiecte importante. Un astfel de caz se consemnează în comuna Grădina, acolo unde se construiește o nouă unitate de învățământ.

Primarul Gabriela Iacobici ne-a declarat că se lucrează intens la ridicarea unei noi grădinițe, o unitate care va fi gata să funcționeze cel mai probabil la începutul lunii septembrie. „Este vorba despre o investiție de 200.000 de euro, sponsorul acestui proiect fiind compania de eoliene CEZ România. Vorbim despre un imobil parter+mansardă, care va avea două săli de clasă și o sală de joacă. De asemenea, imobilul va dispune de toalete moderne, dușuri și toate dotările necesare pentru o bună desfășurare a activității” ne-a mai declarat Gabriel Iacobici. Primarul speră ca în această toamnă să mai fie finalizat un proiect extrem de important pentru comunitate. Este vorba despre definitivarea bazei sportive, proiect demarat deja, dar a cărui finalizare depinde de primirea următoarei tranșe de bani de la Guvern. Baza sportivă Grădina va dispune de un teren de fotbal, o pistă de alergare, vestiare noi și tribune, astfel încât orice activitate de profil să se poată desfășura în condiții optime.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top