Opinii

Eforie a devenit stațiune balneară

Eforie a primit oficial, alături de alte stațiuni din țară între care Vatra Dornei, Buziaș și Geoagiu Băi, statutul de staţiune turistică balneară şi balneoclimaterică după ce documentul prin care primește acest atestat a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial al României.
Orașul Eforie a îndeplinit criteriile de atestare a staţiunilor turistice balneare, aici putând fi tratate afecţiuni reumatismale, inflamatorii, post traumatice, neurologice periferice sau afecţiuni dermatologice, existând deţinând factori naturali necesari acestor tratamente. ”Avem lacul Techirghiol, bazele de tratament, nu cred că mai este nevoie de vreo lămurire pentru a demonstra că orașul îşi merită titlul de staţiune balneoclimaterică. Eforie a apărut ca o zonă de tratament a oaselor şi altor afecţiuni. Este cea mai veche staţiune de acest gen”, a declarat primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu. În acest fel, la Eforie se va putea face turism timp de zece luni pe an.
Odată cu primirea acestui statut, facilităţile fiscale oferite operatorilor privaţi din zonă vor aduce mai mulţi turişti.
Recunoşterea titlului de staţiune balneară înseamnă încununarea unor eforturi ale administraţiei locale din Eforie ce au durat peste patru ani.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top