Opinii

Proiecte noi pentru modernizarea comunei Grădina

Dezvoltarea și modernizarea comunei Grădina continuă și în această toamnă. La sediul primăriei se lucrează la noi proiecte, edilul Gabriela Iacobici având în acest sens o agendă plină. Pe ea se regăsesc atât lucrări de infrastructură, cât și anumite investiții finanțate exclusiv de la bugetul local.

Ținând cont de legislația europeană cu privire la procedura de înmormântare, reprezentanții administrației locale au ajuns la concluzia că este mai mult decât necesară o casă mortuară în comună. Ea va fi construită în incinta cimitirului, tot aici urmând a se ridica și o sală pentru parastase. Pentru aceste două obiective, Consiliul Local Grădina a alocat de la buget 100.000 de euro.
Așa cum ne-a mărturisit în mai multe rânduri, edilul comunei intenționează construirea unui teren de sport pentru tinerii și elevii din Grădina, un teren de sport modern amplasat chiar în curtea școlii. Ambele proiecte ( terenul de sport și casa mortuară) sunt în stadiul de începere a lucrărilor.
Pentru anul viitor, primarul Gabriela Iacobici își dorește să înceapă un nou proiect care- va viza pe cei mai nevoiași dintre locuitorii comunei. Este vorba de locuințe sociale pentru familii aflate în dificultate care acum locuiesc în condiții greu de suportat. Viitoarele case vor oferi acestor familii condiții optime de trai.
De asemenea, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, comuna Grădina beneficiază de finanțarea a două proiecte de modernizare a infrastructurii: extinderea rețelei de apă și înființarea unei noi rețele de canalizare. Ambele proiecte au o valoare estimată de 10 milioane de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top