Opinii

Ample proiecte de modernizare a drumurilor în Valu lui Traian

Administrația locală din Valu lui Traian este preocupată de modernizarea comunei, iar edilul, Florin Mitroi, și-a propus continuarea unor proiecte aflate în derulare, care vor duce la sporirea confortului oamenilor.
Un prim proiect aflat în lucru este cel de „proiectare și executare modernizări drumuri de interes local”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în valoare totală de aproximativ 30 de milioane de lei.

O altă serie de proiecte care se derulează în localitatea Valu lui Traian sunt cele de “proiectare şi execuţie amenajare trama stradală extindere zona C, proiectare şi execuţie amenajare trama stradală, zona F Centrală, proiectare şi executie amenajare tramă stradală zona F est, Proiectare şi executie amenajare tramă stradală zona F vest”. Valoarea acestor lucrări este de 21 de milioane de lei, ele fiind plătite tot prin intermediul PNDL.
Nu numai proiectele aflate în execuție îi preocupă pe reprezentanții administrației locale Valu lui Traian, ci și proiecte de viitor menite să îmbunătățească viața oamenilor de aici. Unul dintre proiectele pe care primarul Florin Mitroi și-l dorește este realizarea unei grădinițe cu program prelungit în localitatea Valea Seacă. În acest sens, primăria Valu lui Traian a depus toată documentația pentru obținerea sumei de 700 de mii de euro necesari prin Programul Național de Dezvoltare Regională, proiectul trecând de stadiul de selecție.
Tot la capitolul proiecte de viitor trebuie să amintim și realizarea de noi parcuri și amenajarea de spații verzi, construirea unui bazin de înot și a unui patinoar, realizarea unei stații de captare a energiei regenerabile, sau construirea unei clinici medicale. Proiectele, aflate în stadiul de studii de fezabilitate, vor fi implementate în funcție de axele prioritare pe care Uniunea Europeană le va lansa în perioada următoare. Pe unele dintre acestea, administrația locală Valu lui Traian intenționează să le finanțeze din bugetul propriu, astfel încât lucrările să poată începe mai repede.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top