Opinii

Proiecte importante dezbătute în ședința de Consiliu Local la Ceamurlia de Jos

Consilierii locali ai comunei tulcene Ceamurlia de Jos se vor întâlni la sfârșitul lunii septembrie în ședință ordinară de lucru pentru a dezbate și aproba mai multe inițiative ale primarului Mihai Cârciumaru.

Unul dintre punctele deosebit de importante pentru comună, aflate pe ordinea de zi, îl reprezintă proiectul privind “reorganizarea compartimentului utilități publice – alimentare cu apă și canalizare, fără personalitate juridică, organizat în aparatul de specialitate al primarului, în serviciul public de interes local cu personalitate juridică, organizat în subordinea consiliului local”. Cu alte cuvinte, Ceamurlia de Jos va avea, în curând, un serviciu public aflat în subordinea Consiliului Local care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă furnizarea apei și rețea de canalizare.
Iar ca această inițiativă să fie dusă până la capăt, consilierii locali vor dezbate și viitorul regulament al serviciului public de alimentare cu apă și canalizare al comunei Ceamurlia de Jos, caietul de sarcini şi a contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare.
Tot în aceeași ședință de CL, se va supune aprobării rapoartele de evaluare întocmite în vederea organizarii “licitatiei pentru vânzarea a 2 loturi de teren situate în intravilanul localității Ceamurlia de Jos, identificate în T27, P1119, în suprafata de 1000 mp, respectiv 903 mp.”
Nu în ultimul rând, Consiliul Local va dezbate și va decide asupra “Planului de acțiuni și lucrări de interes local în comuna Ceamurlia de Jos, pentru anul 2016”, plan elaborat de către edilul Mihai Cârciumaru.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top