Opinii

Proiecte de viitor în Seimeni: siguranţa în şcoli şi spaţii de joacă pentru copii

Administraţia locală din Seimeni are în plan derularea mai multor proiecte desfăşurate în interesul celor aproape 2200 de oameni. Lucian Blaj, primarul localităţii, alături de Mărioara Ilie, secretarul Primăriei, de viceprimar şi echipa de consilieri, şi-au propus să ducă la bun sfârşit, cât mai repede cu putinţă, toate planurile care ar putea îmbunătăţii traiul localnicilor din Seimeni, Dunărea şi Seimenii Mici, ultimele două fiind satele  arondate localităţii.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Un prim exemplu este proiectul de alimentare cu apă, care a fost realizat în proporţie de 90 de procente, în conformitate cu Ordonanţa 7/2006, fondurile provenind de la Guvern. Lista de proiecte ale administraţiei din Seimeni este lungă. Din acesta cele mai importante ar fi, existenţa studiului de fezabilitate ce vizează reţeaua de drumuri şi canalizare, proiectul de realizare a bazelor sportive, reabilitarea centrului agricol preluat de la fostul CAP în 1991, sau proiectul de instalare a sistemelor de supraveghere în şcoli şi grădiniţe.

Spre bucuria celor mici, în perioada următoare, în Seimeni se va putea vorbi, de asemenea, de existenţa unor spaţii de joacă pentru copii, moderne şi atractive.

Localitatea Seimeni este dotată, nu în ultimul rând, cu câte un dispensar în fiecare sat, şi cu un medic ce reuşeşte ca într-o săptămână să fie prezent suficient timp atât în Seimeni, cât şi în satul Dunărea, sau în Seimenii mici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top