Opinii

Proiecte de infrastructură în comuna Fântânele

Deși ne apropiem cu pași repezi de finalul anului, iar tendința multora este de a se pregăti de sărbători, administrația locală din comuna Fântânele a dezbătut în ultima ședință de Consiliu Local un nou proiect menit să dezvolte localitatea.

Pe ordinea de zi a aleșilor locali s-a aflat aprobarea indicatorilor tehnici din studiul de fezabilitate, precum și sumele pe care bugetul local le poate cheltui în vederea implementării proiectului de extindere a rețelei de canalizare a apelor uzate menajere în satul Fântânele, județul Constanța.
Extinderea rețelei de canalizare ar veni în completarea unui alt proiect deja realizat în comună care beneficiază și de o stație modernă de epurare a apei. De data aceasta, noua rețea de canalizare va fi prevăzută și cu cinci stații de repompare.
De asemenea, în comuna Fântânele se află în derulare și alte  proiecte finanțate de la bugetul local, lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere. Concret, mai multe străzi (Basarabia, Caliacra, Decebal), însumând aproximativ 3 km, au intrat în atenția reprezentanților administrației locale pentru a fi asfaltate. Investiția estimată, conform devizului general, era de aproape 2 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top