Actualitate

Proiect de anvergură demarat în comuna Baia

Mugurel Marșavela, primarul comunei Baia (județul Tulcea) a anunțat demararea lucrărilor de execuție, la începutul acestei luni, la un proiect de anvergură: Modernizare și Extindere Rețea de Apă și Extindere canalizare în Comuna Baia.

„Bucuria pe care vreau să o împărtășesc cu dumneavoastră este cu atât mai mare cu cât știu că acesta este unul dintre cele mai dorite, muncite și necesare proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre.

Am inițiat acest proiect în anul 2016, primul an al mandatului meu, și au urmat 4 ani de muncă susținută pentru a ajunge astăzi să vă pot asigura că vom avea parte de o lucrare bine și eficient executată ce va satisface nevoile fiecăruia”, spune primarul.

Contractul de finanțare a fost semnat în 06.09.2018 și are o valoare de aproximativ 1.500.000 euro.

Mugurel Marșavela anunță, totodată, și faptul că în satele Panduru și Caugagia se vor realiza două noi locuri de joacă pentru cei mici.

„Am oferit întotdeauna copiilor o importanță deosebită, drept urmare, renovarea școlii fiind unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut că primar. Nu doar educația ci și joaca este o modalitate importantă de dezvoltare a celor mici, motiv pentru care, la începutul acestui an am achiziționat toate cele necesare pentru construirea a două locuri de joacă pentru copii, în Panduru și Caugagia.

Din păcate pandemia și închiderea parcurilor nu ne-a permis să finalizăm ce am început, însă lucrările au fost reluate iar noile locuri de joacă vor fi date în folosință imediat ce vor fi finalizate și de îndată ce legea ne permite acest lucru”, spune edilul.

Locul de Joacă Panduru va fi poziționat în fata Căminului Cultural, iar construirea lui vă începe odată cu finalizarea reabilitării în curs a căminului.

Locul de Joacă Caugagia va fi amplasat în fața școlii, iar lucrările de execuție vor demara începând de luni, 10 august 2020.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top