Politic

Mircea Titus Dobre, de la Pro România, a prezentat candidatul pentru Primăria Cumpăna și a vorbit despre problemele naționale cu care ne vom confrunta din toamnă

În cadrul conferinței de presă organizată săptămânal, coordonatorul partidului Pro România, filiala Constanța și candidat la Primăria Constanța, Mircea Titus Dobre, împreună cu secretarul general adjunct, Răzvan Filipescu, și el candidat Pro România la președinția Consiliului Județean Constanța, au prezentat candidatul pentru Primăria Cumpăna și, ca de obicei, au dezbătut subiectele săptămânii la nivel local și național.

Mircea Titus Dobre a fost anunțat candidatul PRO România pentru funcția de primar al localității Cumpăna, în persoana lui Ionuț Francisc Paloși. Pe lângă prezentarea acestei candidaturi, Mircea Titus Dobre a dezbătut problemele locale cu care se confruntă municipiul Constanța, dar și probleme naționale. Totodată, acesta a prezentat noi proiecte pe care dorește să le implementeze în oraș dacă va prelua mandatul de primar.

Mircea Titus Dobre a dorit să atragă atenția asupra datoriei externe a României și asupra faptului că în toamna acestui an România este în pericolul unui dezastru economic de proporții.

“BNR spune că datoria externă a României a ajuns la 110.8 miliarde de euro. Sunt bani de care nu știm nimic, nu s-au construit autostrăzi nu s-au mărit alocațiile, pensiile, ce au făcut cu banii? Din toamnă va fi dezastru în economie. Suntem într-un haos și nu avem soluții.“, a afirmat Mircea Dobre, președinte PRO România Constanța.

Criticând cifrele prezentate atât de Institutul Național de Statistică cât și de ministrul finanțelor, Mircea Titus Dobre a afirmat: ”Din luna septembrie a acestui an trebuie să ne așteptăm la un dezastru atât în economie, cât și în sănătate și educație.”

 De asemenea, Dobre a vorbit despre faptul că Guvernul, cu 17 zile înainte de majorarea prognozată a salariilor profesorilor și a pensiilor, a anunțat că nu mai sunt bani pentru așa ceva.

Nu au lipsit în discuții nici organizarea alegerilor din această toamnă și deschiderea anului școlar: “Consider că alegerile nu ar trebui să aibă loc  pentru că sunt foarte multe cazuri de îmbolnăviri zilnice, peste 1.500 de cazuri și nu știu cum or să managerieze deschiderea anului școlar în situația actuală a pandemiei.”

La rândul său, Răzvan Filipescu, candidat Pro România la președinția Consiliului Județean Constanța a lansat un îndemn către toți competitorii politici să facă o campanie electorală fără șicane, fără presiuni și amenințări și le propune o campanie bazată pe competivitate și fair-play.

Candidatul la funcția de primar al comunei Cumpăna, Ionuț Francisc Paloși, a declarat că vrea să câștige primăria Cumpăna și și-a expus unele din proiectele sale pentru localitate. Acesta a spus că dorește să contribuie la creșterea nivelului de trai al locuitorilor comunei Cumpăna prin punerea gratuit la dispoziția medicilor, de cabinete medicale și că va dezvolta în localitate tot ce este legat de sport. În acest sens Paloși a spus că își dorește ca în Cumpăna să existe, pe lângă sălile de sport existente, și un bazin pentru înot precum și mai multe terenuri de tenis.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top