Fără categorie

Programul judetean de refacere a livezilor cu pomi fructiferi la scolile din mediul rural

Consiliul Judeean Bacu intenioneaz s implementeze, din aceast toamn, un program de refacere a livezilor de pe lng colile din mediul rural. Scopul este dublu. Pe de o parte se doreste imbunatatirea patrimoniului pomicol prin refacerea livezilor scolilor din mediul rural. Pe de alt parte, se va pune accent pe latura educativ, de contientizare a copiilor fa de protejarea mediului nconjurtor. Programul vizeaza responsabilizarea copiilor din mediul rural, incercandu-se evidentierea ideii ca prin implicarea lor directa vor avea posibilitatea de a observa aportul la refacerea zonelor in care traiesc.

Programul prevede ca la fiecare coal din mediul rural s fie identificate locurile pe care s-au aflat livezi i s fie refacute. Fiecrui elev din clasele I – VIII i se va ncredina un puiet de pom fructifer, pe care l va planta i de care va avea grij de-a lungul timpului.

Programul judetean de refacere a plantatiilor de pomi fructiferi la toate scolile din mediul rural este initiat de Consiliul… Consiliul Judeean Bacu intenioneaz s implementeze, din aceast toamn, un program de refacere a livezilor de pe lng colile din mediul rural. Scopul este dublu. Pe de o parte se doreste imbunatatirea patrimoniului pomicol prin refacerea livezilor scolilor din mediul rural. Pe de alt parte, se va pune accent pe latura educativ, de contientizare a copiilor fa de protejarea mediului nconjurtor. Programul vizeaza responsabilizarea copiilor din mediul rural, incercandu-se evidentierea ideii ca prin implicarea lor directa vor avea posibilitatea de a observa aportul la refacerea zonelor in care traiesc.

Programul prevede ca la fiecare coal din mediul rural s fie identificate locurile pe care s-au aflat livezi i s fie refacute. Fiecrui elev din clasele I – VIII i se va ncredina un puiet de pom fructifer, pe care l va planta i de care va avea grij de-a lungul timpului.

Programul judetean de refacere a plantatiilor de pomi fructiferi la toate scolile din mediul rural este initiat de Consiliul Judetean Bacau si va fi derulat in parteneriat cu autoritatile administratiei publice locale din judetul Bacau si cu institutiile de invatamint.

n aceast prima etap, asteptam sugestiile dumneavoastr, ale locuitorilor judeului, cu privire la cum ar trebui sa fie denumit programul de refacere a livezilor de pe lng colile din mediul rural.

Va rugam sa ne transmiteti pana pe 15 martie opiniile si sugestiile dumneavoastra referitoare la acest program la persoana de contact:

Catalin Dociu, Administrator Public al Judetului

E-mail : [email protected]

Telefon : 0234.537.200

Fax : 0234.535.012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top