Actualitate

Programul evenimentelor sportive de la Medgidia

CS MEDGIDIA, echipa de antrenata de Aurelian Despa, intalneste pe teren propriu ACS FC DELTA DOBROGEA TULCEA. Meciul conteaza pentru ETAPA a XIV-a a Ligii a III-a la fotbal si se va disputa Sambata, de la ora 14.00, pe Stadionul Central “Iftimie Ilisei” din Medgidia.

La volei, senioarele antrenate de Florin Voinea, intalnesc pe teren propriu ecipa CSM 2007 Focsani. Meciul se va disputa in Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” Medgidia, Sambata, de la ora 12.30 si se inscrie in ETAPA VII-a a Campionatului National de Volei, Divizia A2, Seria Est.

Fetele antrenate de Lenuta Iordache participa la cel de-al doilea Turneu de Minivolei care se desfasoara la Cernavoda. Vor participa echipele Axiopolis Cernavoda, Dinamo Bucuresti si CS Medgidia. Evenimentul se inscrie in Campionatul National Diviza Minivolei feminin, seria D.

Programul partidelor:

– 09.30: Axiopolis Cernavoda – CS Medgidia

– 11.30: CS Medgidia – Dinamo Bucuresti

– 13.00: Dinamo Bucuresti – Axiopolis Cernavoda

Sambata, de la ora 17.00, CS Medgidia intalneste in deplasare echipa CSM Ploiesti. Partida face parte din ETAPA a  X-a a Campionatului National de Handbal Masculin, Diviziei A si se va desfasura in Sala Sporturilor “OLIMPIA” din Ploiesti.

Sectia de Box a Clubului Sportiv Medgidia participa la un Turneu de verificare care se va desfasura la Cernavoda, Sambata de la ora 09.00. Participa sportivi de la cluburile din Medgidia, Navodari si Calarasi.

Clubul Sportiv Medgidia continua sa se dezvolte. Incepand cu saptamana aceasta, si-a inceput activitatea Sectia de Baschet. Copiii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani interesati se pot inscrie in fiecare zi de Marti si Joi de la ora 15.00. Antrenamentele se desfasoara in Sala Sporturilor “Iftimie Ilisei” din Medgidia. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0735 424 467 (antrenor, Alexandru Anton).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top