Actualitate

Pentru al doilea an consecutiv Primăria Cernavodă a pus la dispoziția cetățenilor un patinoar

Orașul Cernavodă se pregătește de distracție, odată cu redeschiderea patinoarului artificial pentru al doilea an consecutiv. Din 23 noiembrie, iubitorii sporturilor de iarnă din Cernavodă se pot bucura și anul acesta de patinoarul artificial amenajat chiar în Parcul Central din fața sediului Primăriei, în locația avută la dispoziție și anul trecut.

Patinoarul are o suprafață de 600 mp, cu laturile de 30 x 20 metri. Suprafața

de alunecare este confecționată dintr-un material special care permite ca alunecarea patinelor să fie similară cu cea de pe o suprafață de gheață naturală.

Capacitatea maximă de încărcare a patinoarului este de 250 de persoane simultan.

Copiii din Cernavodă, elevii și stundentii vor avea gratuitate la utilizarea patinoarului. Adulții vor plăti doar închirierea patinelor.

Cei care nu au patine dar vor să încerce suprafața patinoarului au la dispoziție câteva zeci de perechi de patine, care se pot închiria pe loc la prețuri rezonabile. Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 și 22.00 iar în weekend până la miezul nopții.

Ca și anul trecut patinoarul va deveni un loc în care copiii, dar și adulții, vor veni zi de zi pentru a se simți bine, a se relaxa și a face mișcare în aer liber.

Atât pentru proiectare cât și pentru și amenajarea patinoarului, primăria din Cernavodă a apelat la o serie de consultanți și o firmă specializată în astfel de proiecte.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top