Politic

Pro România a înființat o filială la Lumina (Constanța)

Organizația județeană Constanța a partidului Pro România anunță pe contul de Facebook că a creat o nouă filială, în comuna Lumina. Noua organizație s-a constitui prin atragerea a doi vicepreședinți ai PSD, însoțiți în noul partid de 25 de membri.

„PRO România se extinde.
Astăzi am înființat PRO Romania Lumina.
Domnul Alex Ionescu vicepreședintele PSD, Voicu Cezar vicepreședintele PSD, plus 25 membri PSD Lumina au trecut la PRO România Constanța în prezența lui Răzvan Filipescu, Secretar General Adjunct PRO România, Mircea Dobre și Mircea Banias – coordonatori PRO România Constanța”, au scris pe contul de Facebook cei de la Pro România, filiala Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top