Fără categorie

Primul talk show live pe pagina de Facebook a ziarului Dezvăluiri, un succes uriaş!

 

Peste 150.000 de persoane au urmărit prima dezbatere live realizată de ziarul Dezvăluiri pe pagina sa de Facebook, https://www.facebook.com/ziarul.dezvaluiri, în seara de 31 ianuarie. Emisiunea moderată de Mihai Răzvan Rotaru i-a avut ca invitaţi pe Cristi Brâncovan, vânătorul de infractori din Timişoara şi Călin Gavrilaş, jurnalist Dezvăluiri.

S-a discutat despre curajul unui tânăr (Brâncovan) care a luat atitudine împotriva reţelelor de hoţi din Timişoara, pe care îi urmăreşte, îi deconspiră şi îi dă pe mâna poliţiei. „Nu mă consider un erou, fac un lucru normal. Cu toţii trebuie să punem presiune pe instituţiile statului, dacă drepturile şi libertăţile nu ne sunt respectate”, a spus Brâncovan în emisiune.
În aceeaşi emisiune s-a dezbătut şi despre propunerile (la acea oră erau doar propuneri) Guvernului privind amnistia şi graţierea, Brâncovan fiind şi iniţiatorul şi unul dintre organizatorii protestelor din Timişoara.
Interesul publicului pentru această dezbatere s-a transpus şi în 2200 likeuri, 530 distribuiri şi aproape 1000 de comentarii.
Înregistrarea emisiunii poate fi vizualizată AICI
Ne întâlnim pe pagina de facebook a ziarului Dezvăluiri pentru alte dezbateri la fel de tari!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top