Exclusiv

PRIME NESIMȚITE la Administrația Porturilor: Directorii 5000 euro, salvatorii oilor 22 euro!

Una dintre primele măsuri luate de Costel Stanca, numit recent de către PNL Director General al Companiei Naționale „Administrarea Porturilor Maritime SA Constanța” (CN-APMC), a fost să acorde prime de aproape 5000 de euro pentru șefii companiei.

Pe 30.12.2019, Stanca semna pentru ca directori ai CN-APMC să ia prime de peste 20.000 lei fiecare, bani proveniți din „economiile de la fondul anual de salarii”.

Din informațiile noastre, au luat prime: Mădălina Crețu, şef Departament Resurse Umane Administrativ (cea mai mare primă), Ion Tomescu, Director Tehnic, Ciprian Hanganu, Director Coordonator.

Directorul General Adjunct Tivilichi a luat primă pentru doar 3 zile lucrate în tot anul 2020

Nu știm încă dacă directorul general Costel Stancă și-a acordat sieși o primă, dar noul Director General Adjunct Dan Tivilichi nu a fost ocolit de noroc și a luat o primă barosană, deși pe 30 decembrie fusese re-angajat de doar 3 zile! Despre telenovela reangajării lui Dan Tivilichi la companie puteți citi mai jos.

Un PSD-ist revine, de Crăciun, la conducerea Administrației Porturilor Constanța!

Dar asta nu e tot. Angajații companiei, toți de această dată, au primit înainte de Crăciun și prime de sărbători, prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă (CCM), după cum am aflat dintr-o adresă oficială a instituției:

În luna decembrie 2019, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă negociat cu sindicatele și valabil la această dată, au primit prime toți angajații Companiei Naționale <Administrația Porturilor Maritime> SA Constanța”.

Nu ni s-a spus însă care a fost valoarea acestor prime (pe motiv că în CCM se menționează că sumele sunt confidențiale), dar am reușit să aflăm pe surse că angajații de la Tehnic au primit fabuloasa sumă de 100 de lei!

Aș mai adăuga doar că acești muncitori au fost trimiși în toamna anului trecut să scoată din apa mării oile moarte în urma eșuării navei Queen Hind la Midia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top