Exclusiv

PRIME NESIMȚITE la Administrația Porturilor: Directorii 5000 euro, salvatorii oilor 22 euro!

Una dintre primele măsuri luate de Costel Stanca, numit recent de către PNL Director General al Companiei Naționale „Administrarea Porturilor Maritime SA Constanța” (CN-APMC), a fost să acorde prime de aproape 5000 de euro pentru șefii companiei.

Pe 30.12.2019, Stanca semna pentru ca directori ai CN-APMC să ia prime de peste 20.000 lei fiecare, bani proveniți din „economiile de la fondul anual de salarii”.

Din informațiile noastre, au luat prime: Mădălina Crețu, şef Departament Resurse Umane Administrativ (cea mai mare primă), Ion Tomescu, Director Tehnic, Ciprian Hanganu, Director Coordonator.

Directorul General Adjunct Tivilichi a luat primă pentru doar 3 zile lucrate în tot anul 2020

Nu știm încă dacă directorul general Costel Stancă și-a acordat sieși o primă, dar noul Director General Adjunct Dan Tivilichi nu a fost ocolit de noroc și a luat o primă barosană, deși pe 30 decembrie fusese re-angajat de doar 3 zile! Despre telenovela reangajării lui Dan Tivilichi la companie puteți citi mai jos.

Un PSD-ist revine, de Crăciun, la conducerea Administrației Porturilor Constanța!

Dar asta nu e tot. Angajații companiei, toți de această dată, au primit înainte de Crăciun și prime de sărbători, prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă (CCM), după cum am aflat dintr-o adresă oficială a instituției:

În luna decembrie 2019, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă negociat cu sindicatele și valabil la această dată, au primit prime toți angajații Companiei Naționale <Administrația Porturilor Maritime> SA Constanța”.

Nu ni s-a spus însă care a fost valoarea acestor prime (pe motiv că în CCM se menționează că sumele sunt confidențiale), dar am reușit să aflăm pe surse că angajații de la Tehnic au primit fabuloasa sumă de 100 de lei!

Aș mai adăuga doar că acești muncitori au fost trimiși în toamna anului trecut să scoată din apa mării oile moarte în urma eșuării navei Queen Hind la Midia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top