Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: Continuăm să livrăm românilor ceea ce am promis!

Deputatul constănțean Bogdan Huțucă vorbește despre decizia Guvernului de a-și angaja răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi. Bogdan Huțucă numește acest pas „o victorie uriașă pentru societatea românească” și declară că Partidul Național Liberal își asumă, prin acest gest, riscul ca social democrații să depună moțiune de cenzură.

„Guvernul Orban și-a angajat răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, o victorie uriașă pentru societatea românească.
Da, este un risc asumat, căci PSD a anunțat că depunde moțiune de cenzură, însă noi am considerat că binele cetățenilor și extinderea reprezentativității și a democrației românești sunt mai importante decât orice.
Avem în țară primari care au fost aleși cu mai puțin de 20% din voturile cetățenilor. Așa se întâmplă la București, la Craiova dar mai ales la Constanța”, a declarat liberalul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top