Opinii

Primăvara 2011 a venit cu proiecte ample în comuna Castelu

Nicolae Anghel, primarul comunei Castelu, a dispus împădurirea a 30 de hectare din suprafaţa localităţii. Proiectul va fi susţinut de Ministerul Agriculturii. Iniţiativa va fi dezbătută la Bucureşti, după care se va demara procedura de achiziţie. În toamna anului 2011 va începe plantarea. Nici proiectul celei de-a doua săli de sport nu a fost dat uitării. Valoarea investiţiei este de aproape 40 de miliarde de lei vechi, iar sala va avea 150 de locuri. Lucrările vor fi demarate în curând.

Un articol de Andreea PAVEL

Reabilitarea dispensarului este o altă prioritate pentru locuitorii comunei Castelu. Deşi s-a aflat timp de opt ani sub administrarea Consiliului Judeţean, pentru reparaţii, dispensarul se află în aceeaşi situaţie deplorabilă. Suma care va fi investită în renovarea dispensarului depăşeşte un miliard. În perioada imediat următoare Primăria Castelu va demara şi reabilitarea a doi kilometri de trotuare de pe strada 1 Mai, din localitate: „Vom avea sistem de irigaţii pentru spaţiile verzi şi vom monta coşuri de gunoi pentru pãstrarea curãţeniei», a declarat Nicolae Anghel.
Nu în ultimul rând, în localitate va fi implementat şi un sistem de supraveghere video, pentru siguranţa locuitorilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top