Opinii

Primarul Taner Reșit continuă proiectele de dezvoltare ale comunei Tuzla

Începutul de toamnă este un bun prilej pentru aleșii locali să-și facă planuri de viitor, să propună și să implementeze noi proiecte care vor duce la dezvoltarea comunităților pe care le conduc. Este și cazul primarului Taner Reșit care își dorește ca Tuzla să ia înfățișarea unei comune moderne în care cetățenii să aibă toate facilitățile pentru o viață civilizată.
În primul rând, edilul se gândește la nevoile educaționale ale comunei și își propune să construiască o nouă creșă pentru cei mici printr-un proiect finanțat din fonduri europene. Clădirea va avea toate dotările și utilitățile de ultimă oră prevăzute în condițiile de eligibilitate: dormitoare, bucătărie, cabinet medical, locuri de joacă atât în interior, cât și în exterior, sală pentru desfășurarea diferitelor evenimente, vestiare și altele. Construcția va fi amplasată în spatele actualei grădinițe Piticot.

Până la venirea iernii, în Tuzla se va lucra la reabilitarea și modernizarea trotuarelor de pe anumite străzi (Farului, Teilor, Cerealelor). Lucrările sunt finanțate exclusiv din bani proveniți de la bugetul local.
Un alt proiect ambițios pe care primarul Taner și-l propune pentru anul 2017 este acela al racordării comunei Tuzla la rețeaua de gaze. În acest sens, administrația locală este în discuții avansate cu reprezentanții companiei Transgaz și, se pare, se va realiza o ramificație de la rețeaua principală de gaz Negru Vodă – Topraisar.
În funcție de axele prioritare de finanțare pe care UE le va lansa în viitor, primăria Tuzla pregătește documentele necesare întocmirii proiectului de construire a unui Centru Medical de permanență care să vină în sprijinul persoanelor bolnave din comună.
De asemenea, este aproape de finalizare și partea birocratică (obținerea avizelor și autorizaților) a unei investiții private în Tuzla. Este vorba de construirea unui super market, lucrările putând începe încă din această toamnă. Pe lângă utilitatea unei astfel de investiții din punctul de vedere al veniturilor atrase la bugetul locat, edilul Taner Reșit speră ca unii locuitori ai comunei să-și găsească un loc de muncă aici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top