Opinii

Lucrările continuă în comuna Pantelimon

Toamna începe în forță pentru reprezentanții administrației locale din comuna Pantelimon. În fiecare sat aparținător (Pantelimon de Sus, Pantelimon de Jos, Călugăreni, Nistorești și Runcu) se desfășoară lucrări de modernizare care se află în diferite stadii. Fie că vorbim de asfaltarea unor străzi sau drumuri comunale, ori de introducerea rețelelor de canalizare sau a celor de apă potabilă, putem spune cu siguranță că aspectul acestor localități se va schimba în curând.

Așa cum mărturisește primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, „în anul 2017 vom finaliza proiectele de introducere a apei și a canalizării în Nistorești și Călugăreni. Am sosit deja și stațiile de epurare moderne ce vor fi instalate”.
Pe lângă aceste lucrări, vor continua proiectele de asfaltare a străzilor din Pantelimonul de Sus. În paralel, Primăria și Consiliul Local vor suporta din bugetul propriu și construirea căminului cultural din Runcu. Celelalte lucrări ce se desfășoară pe teritoriul comunei sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top