Opinii

O nouă piață agroalimentară în Ostrov

Administrația publică locală a comunei constănțene Ostrov a decis să deruleze în această toamnă un amplu proiect de modernizare a pieței agroalimentare din localitatea Ostrov. Fiind necesar un nou spațiu de comercializare a produselor agricole, un spațiu modern cu dotări la standarde europene, primarul comunei, Niculae Dragomir, a avut inițiativa construirii unei piețe noi.

Proiectul se află în acest moment în stadiul de analiză a ofertelor venite din partea mai multor firme care doresc să realizeze această construcție. Noua piață agroalimentară se va ridica pe locul unde funcționează de ani de zile vechea piață care, însă, nu mai îndeplinește condițiile necesare efectuării unui comerț civilizat. Conform primarului Dragomir, „proiectul este estimat la valoare de 400 de mii de lei, inclusiv TVA, iar suma va fi acoperită în totalitate de la bugetul local.”
Tot de la bugetul local va fi acoperit și costul forării unui puț de apă în satul Galița, o lucrare ce vine în întâmpinarea nevoilor oamenilor de a-și procura cu ușurință apă potabilă. Și acest proiect este în stadiul de obținere a avizelor, finanțarea lui ridicându-se la valoarea de 100 de mii de lei.
Și la infrastructura Ostrovului se vor executa lucrări, rețeaua publică de canalizare extinzându-se cu peste peste 400 de metri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top