Opinii

Primarul Reșit Taner se implică în dezvoltarea comunei Tuzla

Lucrările de modernizare a comunei Tuzla continuă, sub supravegherea primarului Reșit Taner. „În comună continuăm modernizarea infrastructurii. În prezent se lucrează intes la montarea de borduri pe străzile Recoltei și Zorilor, iar începând de luni 11 aprilie, demarăm lucrările de pavelaj pe strada Farului. Pentru aceste lucrări vom folosi mâna de lucru pusă la dispoziție de Penitenciarul Poarta Albă, care ne va asigura un număr suficient de deținuți cu drept de muncă”, ne-a declarat primarul.

De asemenea, 40 de cupluri care au împlinit 30, 40 respectiv 50 de ani de căsnicie, din comuna Tuzla, au primit din partea Primăriei câte o diplomă, un trofeu şi o sumă simbolică de bani. Edilul comunei, Reşit Taner, ne-a declarat că aceasta este prima festivitate de acest gen din localitate, de la Revoluţie. Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria Tuzla a alocat de la bugetul local suma de un milion de lei. Tinerilor căsătoriți, edilul le promite că vor fi cumpărate zece hectare de teren ce ulterior vor fi lotizate şi li se vor acorda pentru a-și construi case. De menționat este faptul că administraţia din Tuzla nu a mai acordat din anul 2002 nicio suprafaţă de teren pe Legea 15 privind sprijinul acordat tinerilor căsătoriţi, pentru că nu au mai fost loturi de case disponibile. Din fericire, în ultimii ani comunitatea locală din Tuzla a crescut, iar tinerii interesaţi să obţină o nouă locuinţă au depus deja peste 200 de cereri la Primărie. Mai mult, liceenii din Tuzla, care studiază la unităţi de învăţământ din afara localităţii, întrucât în comună nu există un liceu, vor primi câte un abonament gratuit, cu condiţia ca media generală din anul şcolar anterior să fie mai mare decât nota 8. De asemenea, participanţii la olimpiade vor fi şi ei răsplătiţi de administrația locală. Sumele de bani pe care urmează să le primească olimpicii vor fi decise în următoarea ședință de Consiliu Local. Partidul Social Democrat Constanţa a decis recent ca, în localitatea Tuzla, conducerea Organizaţiei să fie preluată de Reşit Taner, viceprimarul cu atribuţii de primar al comunei. Totodată acesta a fost desemnat și candidat PSD la Primăria Tuzla pentru alegerile care se apropie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top