Fără categorie

Primarul PDL Bocai, internat în spital, după ce a fost bătut, de „omul liberalilor”

Campanie fără limite: pumni în sediul Poliţiei Ovidiu!

Duminică, 13 mai a.c., s-a dovedit a fi o zi cu ghinion pentru primarul localităţii constănţene Ovidiu, Dumitru Bocai. Un apropiat al acestuia a declarat jurnaliştilor DEZVĂLUIRI că primarul a fost bătut chiar în sediul Poliţiei, de Ion Gavrilă, cunoscut sub porecla „Boboneţ”, despre care localnicii susţin că este „omul PNL”. Nu ştim dacă este membru de partid cu acte în regulă, însă cei care îl cunosc susţin că acesta este unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Ciprian Hanganu, candidatul PNL la Primăria Ovidiu. În fapt, de aici a şi pornit scandalul.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Între Dumitru Bocai şi Ion Gavrilă s-a iscat o altercaţie, în timpul lansării candidaturii lui Hanganu. Localnicii susţin că Gavrilă l-a înjurat şi l-a ameninţat pe Bocai şi că n-ar fi prima oară când actualul primar este jignit şi bruscat verbal de Gavrilă, din cauza faptului că primarul este pedelist, iar cel pe care îl simpatizează agresorul este liberal.  

Poliţiştii din Ovidiu: Agresorul a ajuns pe mâna procurorilor

Incidentul s-a desfăşurat chiar în sediul Poliţiei. Un apropiat al primarului ne-a declarat că în urma înjurăturilor, Bocai a chemat Poliţia, care l-a dus pe Gavrilă la secţie. După ce a teminat discuţia cu poliţiştii, plin de nervi, Gavrilă l-a luat la pumni pe Bocai, acesta din urmă ajungând la spital. Poliţiştii au declarat următoarele: „Noi am întocmit dosar de cercetare penală, pe numele lui Ion Gavrilă, care a ajuns deja la procuror. Momentan, agresorul este cercetat pentru loviri sau alte violenţe”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top