Actualitate

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra: „Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri”

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a participat alături de cadrele didactice, consilieri locali și reprezentanți ai Poliției Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, Satele Poiana și Culmea.

Pentru ca elevii să se bucure de cele mai bune condiții de studiu, administrația locală a realizat în această vară o serie de investiții în toate școlile și grădinițele din subordine.

Că noutate în acest an, a mai fost deschisă o clasă cu orar prelungit la Grădiniță ,,Zig Zag’’, unde primăria subvenționează 50% din costurile cu masă copiilor.

,, Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri. Ne dorim că și în acest an școlar să dezvoltăm parteneriatul familie – școală – administrație locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale dar și al personalității. În întâmpinarea acestui demers și în acest an, al treilea consecutiv, primăria Ovidiu va acordă burse de merit pentru elevii cu medii între 8.50 și 10, se vor acordă burse de merit și pentru profesorii cu rezultate notabile la concursurile naționale și olimpiade”, a transmis primarul George Scupra.

De asemenea, edilul și-a exprimat convingerea că prin conlucrarea administrației locale cu cadrele didactice se poate veni în sprijinul nevoilor pe care elevii le au „pentru a le netezi drumul spre o educație la un nivel modern și performant”.

Actualitate

To Top