Opinii

Primarul Niculae Dragomir înfiinţează Muzeul Satului, în comuna Ostrov

Primarul Niculae Dragomir are în vedere înfiinţarea unui muzeu sătesc, în care să fie expuse costume populare, instrumente muzicale şi alte elemente specifice zonei. ”Muzeul sătesc este una dintre priorităţile noastre la ora actuală, dat fiind faptul că nu avem aşa ceva, iar localitatea Ostrov se poate lăuda cu multe tradiţii, obiceiuri şi elemente specifice locului. Momentan pregătim documentaţia pentru licitaţia în urma căreia vom demara lucrările”, a declarat primarul comunei Ostrov.

Proiectul a fost depus pe Axa 3.2.2., în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, proiect integrat şi declarat eligibil şi finanţabil. Potrivit primarului Niculae Dragomir, este vorba despre un proiect derulat prin Ministerul Agriculturii, a cărui valoare totală ajunge la 2,5 milioane de euro. În acelaşi proiect este integrată şi construirea unui sistem de canalizare şi a unei staţii de epurare, construcţia unei grădiniţe, asfaltarea a 1,5 kilometri de străzi, precum şi introducerea, pe o lungime de 300 de metri liniari, a unei conducte de alimentare cu apă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top