Opinii

Primarul Nicolae Matei premiază implicarea civică

Zilele oraşului Năvodari – distracţie şi premii consistente pentru turişti şi năvodăreni

Timp de trei zile, între 27 şi 29 iulie, Primăria Năvodari şi Consiliul Local au organizat Zilele oraşului Năvodari. În acest sens, au fost invitaţi o serie de trupe şi artişti cunoscuţi, care i-au încântat pe locuitorii oraşului şi pe turiştii care au ales să îşi petreacă vacanţa aici. Evenimentul central a fost tombola organizată pe data de 28 iulie. Cu această ocazie au fost premiaţi cetăţenii năvodăreni care au votat la alegerile locale din vara aceasta. Pe lângă premiul cel mare – un autoturism – au mai fost puse la bătaie încă alte 100 de articole, de la electrocasnice mici, la televizoare LCD şi frigidere. Primarul Nicolae Matei a fost gazda festivităţilor. El le-a mulţumit cetăţenilor care şi-au exercitat dreptul de vot la alegerile locale şi a precizat că tombola nu are legătură cu referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu – organizat în ziua următoare.

Un articol de Razvan PETRE

Pe parcursul celor trei zile, pe scenă au urcat numeroşi artişti, care i-au încântat pe cei care au dat curs invitaţiei primarului Nicolae Matei. Numeroşii spectatori au fost întreţinuţi atât de formaţii locale, cât şi vedete care au venit special pentru acest eveniment. Printre acestea se numără Virtuoşii, Hai Noroc, Perla Mării, Panoramic, precum şi soliştii Cristina Muşat, Adina Vasile, Denisa Luscanu, Loreta Cazacu, Lili Filipescu, Amalia, Diana, Axinte, Radu Pietreanu, Lorenna, Emilia Ghinescu şi Cristi Duleş, Gheorghe Luca şi Mădălina, Nicu Paleru, DJ Project, Alessia şi Nelu Ploieşteanu. În ultima zi a Zilelor Oraşului Năvodari a fost organizat Festivalul Tătăresc, urmat de un meci de fotbal între echipa consilierilor locali şi echipa invitaţilor din Gemlik – oraş turcesc înfrăţit cu Năvodari. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Mirela Stoian, Jean de la Craiova, Raluka, Nicu Albu şi Guess Who Band. În cele trei zile de sărbătoare, nu au fost uitaţi nici copiii. Pentru ei, în Parcul central din localitate, între orele 18.00 şi 19.30, trupa Amicii, condusă de Gabi Soare, a prezentat spectacole, zona fiind animată, de asemenea, de numeroase jocuri şi moduri de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Tombolă pentru alegătorii năvodăreni

În a doua zi a festivităţilor, pe stadionul din localitate a fost organizată o tombolă dedicată cetăţenilor năvodăreni care au participat la alegerile din iunie. Pentru a le recompensa implicarea civică, ce au făcut ca Năvodariul să înregistreze o prezenţă la vot superioară mediei judeţene şi naţionale, Primăria şi organizaţia locală a Partidului Social Democrat au pus la bătaie 101 de premii. Regulile au fost simple, un număr fiind extras dintr-o urnă, premiul urmând a fi validat prin prezentarea persoanei ce deţinea tichetul respectiv, plus ştampila ce dovedea participarea la alegeri. Primarul Nicolae Matei a extras primul număr câştigător şi a fost gazda evenimentului, până la final. În deschidere, el a adresat câteva cuvinte năvodărenilor prezenţi în număr mare, cărora le-a mulţumit pentru implicarea la alegerile locale: „Vă mulţumesc din suflet că aţi venit într-un număr atât de mare la vot şi că aţi ales ceea ce este bine pentru oraşul vostru. Nu v-aţi vândut oraşul şi nu l-aţi lăsat pe mâna unor necunoscuţi. Veţi vedea că în acest mandat se vor remarca schimbări în bine, pentru că am nenumărate proiecte începute din anii trecuţi, care sper că se vor finaliza cât mai curând”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top