Fără categorie

Primarul Ion Ovidiu Brăiloiu promite cinci zile de „Euforie” la Eforie!

Una dintre destinațiile preferate ale turiștilor, orașul Eforie va fi în perioada 15-19 august scena unor evenimente artistice-culturale și sportive fără precedent. Primăria localității, în frunte cu edilul Ion Ovidiu Brăiloiu organizează Zilele Orașului, activitățile urmând să se desfășoare pe parcursul a cinci zile. „Euforia Eforiei” va începe joi seară cu un spectacol de muzică, dans și concursuri pentru copii, desfășurat pe scena amplasată în zona Cazino, Eforie Sud. Ziua de vineri debutează cu o demonstrație sportivă, „Eforie Pole Vault”, (sărituri cu prăjina) care va avea loc pe plaja Luminița, cu începere de la ora 16.00. Participă la acest eveniment sportivi de marcă, campionii naționali de juniori, seniori și tineret Lavinia Scurtu, Ana Antonenco, Bogdan Popa și Bogdan Deliu.

Un articol de Cristian CEALERA

 

Invitații speciali ai acestei demonstrații sunt campioana olimpică Paula Ivan și campioana mondială Liliana Alexandru. În aceeași zi, dar de la ora 19.00 este programat concertul trupei Micul Paris și al solistei Letiția. Sâmbătă, pe scena Teatrului de Vară Eforie Nord, de la ora 20.00, va avea loc un concert de muzică pop-rock folk, la care intrarea este liberă. Nu în ultimul rând, seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. Tot sâmbătă seară (de la 18.30( dar la Eforie Sud (Zona Cazino) este programată o expoziție gastronomică cu degustare. Zilele Orașului Eforie cuprind și Regata Mării Negre, o competiție sportivă devenită deja tradiție și care va avea loc în zilele de 17 și 18 august. În aceeași perioadă, la Hotelul Petrolul din Eforie Nord are loc deja tradiționalul Concurs Internațional de Șah, eveniment la care și-au anunțat participarea peste 100 de concurenți. Pe toată durata „Euforiei”, la teatrele de vară din Eforie Nord și Sud au loc Expoziții Foto cu Istoria Orașului. De asemenea, în Tabăra Luminița, sâmbătă și duminică este organizată o Tabără Foto.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top