Actualitate

Primarul Ion Adam le mulțumește medicilor și directorului medical din Spitalul Județean Constanța: „Au făcut o minune!”

Primarul comunei Comana, Ion Adam, le transmite un mesaj de mulţumire medicilor şi conducerii medicale din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, pentru eforturile pe care le-au depus pentru a-i salva viaţa lui Florin Lurențiu M., angajat al primăriei, care a fost victima unui accident de circulaţie.

Florin Lurențiu M. a suferit un grav accident de circulaţie pe data de 24 august și a ajuns la spital mai mult mort decât viu, iar echipa de medici care s-a ocupat de el pot spune că a făcut minuni. De aceea îmi doresc să le transmit mulțumirile mele, lor și directorului medical al spitalului.

Aș dori totuși să mă refer și la o experiență mai puțin plăcută din această perioadă în care l-am vizitat pe pacient. E vorba de programul de vizite, stabilt între orele 14 și 16. Cred că acest orar ar trebui modificat, ținând cont că la ora 16 foarte mulți angajați abia își termină programul de lucru și sunt puși în imposibilitatea de a-și vizita rudele sau cunoștințele internate în spital.

Acest lucru este doar o problemă administrativă, ce poate fi rezolvată oricând și nu umbrește calitatea actului medical, pe care medicii au demonstrat-o din plin în cazul colegului nostru. Le mulțumesc încă o dată!”, a transmis primarul Ion Adam.

Florin Lurențiu M. a ajuns în SCJU Constanța cu diagnosticul: Politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio facial grav deschis, hematom epidural temporar drept, hemoragie subarahnoidiană emisfer cerebral stâng, contuzie și hematom epidural pol temporal stâng, multiple fracturi neuro și viscerocraniu în curs de consolidare, pneumocefalie remisă, traumatism toracic închis cu contuzii pulmonare și minim pneumotorax bilateral, epistaxis masiv posterior, bronhopneumonie cu acinetobacter Baumanii, dezechilibre hidroelectrolitice anemie ușoară (acestea fiind doar o parte din lunga listă de diagnostic).

După mai bine de o lună de spitalizare, „la acest moment pacientul este conștient parțial colaborant, mobilizează toate membrele în mod egal, fără deficite motorii senzitive sau sfincterine. Verbalizează coerent episodic, ușor iritabil la suprastimulare și disconfort, activitate vasculare incertă, interacționează limitat, se alimentează oral”, arată actele medicale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top