Opinii

Primarul Ioan Suciu modernizează arena sportivă pentru copiii din Ciobanu

Modernizarea arenei sportive din localitatea Ciobanu poate fi realizată cu toate actele în regulă, dat fiind faptul că administraţia locală a primit toate avizele necesare lucrării, favorabile.
Ioan Suciu, primarul comunei, a declarat presei că proiectul a fost iniţiat prin Ordonanţa 7 din anul 2006 (privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural). Aceasta implică reamenajarea stadionului vechi din localitatea Ciobanu, acolo unde copiii comunei desfăşoară diverse activităţi sportive, sau joacă fotbal.

Un articol de Andreea PAVEL

„Pe 4 noiembrie a fost publicat în Monitorul Oficial anunţul privind aprobarea proiectului modernizării arenei sportive din Ciobanu. Vom reabilita vechea arenă sportivă pentru a oferi un spaţiu corespunzător derulării activităţilor sportive. Vom avea tribună modernă, mai multe terenuri separate pentru atletism, volei, fotbal, baschet sau handbal, grupuri sanitare şi vestiare unde sportivii se vor putea schimba”, a declarat primarul Ioan Suciu.
Costurile renovării bazei sportive însumează 600.000 RON, aceşti bani provenind din Programul de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural. Alţi 150.000 RON ce se vor adăuga sumei menţionate mai sus, aparţin bugetului Primăriei Ciobanu şi sunt necesari pentru asigurarea resturilor de dotări de care va beneficia arena.
Licitaţia pentru desemnarea unei firme care se va ocupa de reabilitarea arenei sportive din localitate urmează să fie organizată în viitorul apropiat.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top