Actualitate

Primarul Gheorghe Panfil anunță modernizarea completă a iluminatului din comuna Carcaliu

Primarul comunei Carcaliu, Gheorghe Panfil, a anunțat cu entuziasm începerea unui proiect major de modernizare a iluminatului public. În foarte scurt timp, toată comuna va beneficia de un sistem de iluminat pe bază de LED-uri, proiect aprobat și finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNNR).

Acest proiect reprezintă o investiție crucială pentru comuna Carcaliu, aducând beneficii semnificative pentru locuitori și primărie deopotrivă. „E o investiție foarte importantă, toată comuna va fi iluminată cu LED-uri, vă dați seama? Vă dați seama că economia pentru plata facturilor la curent va fi foarte mare pentru primăria Carcaliu”, a declarat primarul Panfil.

Iluminatul pe bază de LED-uri nu doar că va reduce considerabil costurile cu energia electrică, dar va contribui și la protejarea mediului prin scăderea emisiilor de carbon și creșterea eficienței energetice. Această schimbare va aduce, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă a calității vieții locuitorilor comunei, asigurând o iluminare mai bună și mai fiabilă pe străzi și în zonele publice.

Pe lângă modernizarea iluminatului public, primarul Gheorghe Panfil a anunțat și aprobarea unui alt proiect important pentru comuna Carcaliu. Ministerul a alocat deja suma de 7 milioane de lei pentru introducerea gazelor naturale în comună. „Gazele sunt aprobate, avem 7 milioane de lei aprobați deja de minister”, a confirmat primarul.

În următoarele trei luni, se vor realiza studiile de fezabilitate necesare pentru acest proiect, urmând ca lucrările efective să înceapă imediat după finalizarea acestor studii. Introducerea gazelor naturale va aduce, de asemenea, beneficii majore comunității, asigurând o sursă de energie mai eficientă și mai economică pentru locuitori.

Prin aceste proiecte de modernizare și dezvoltare, Consiliul local al comunei își demonstrează angajamentul față de progresul și bunăstarea comunei Carcaliu, aducând îmbunătățiri semnificative în infrastructura și calitatea vieții locuitorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top