Opinii

Primarul Gheorghe Frigioi cere firmei Utiltrans urgentarea lucrărilor la drumuri

Prin proiectul integrat pe Măsura 322, în valoare de 2,5 milioane de euro, Primăria Crucea va demara dotarea căminului cultural din localitate. “Proiectul a fost depus spre avizare, iar acum aşteptăm demararea lucrării. Am solicitat un avans de până la 50% din suma alocată”, a declarat primarul Gheorghe Frigioi. Acesta a mai precizat însă că există anumite obstacole în ce priveşte începerea lucrărilor la reabilitarea drumurilor, finanţată cu bani europeni: SC Utiltrans SA, societatea care se ocupă, începând cu 22 iunie 2009, de alimentarea cu apă în Stupina şi Gălbiori şi de canalizare în localitatea Crucea, a întârziat demararea investiţiilor.

Un articol de Andreea PAVEL

Conform declaraţiilor reprezentanţilor administraţiei locale, termenul de execuţie a lucrărilor obţinute prin licitaţie de Utiltrans ar fi fost de trei luni. Primarul a declarat că a trimis nenumărate adrese către Utiltrans, prin care solicita reprezentanţilor companiei să urgenteze lucrările. „Vom redacta o scrisoare către reprezentanţii firmei, prin care îi vom anunţa că dacă nu vin la discuţii îi somăm că vom rezilia contractul”, a declarat Gheorghe Frigioi. În replică, Oana Zaharia, administrator al Utiltrans susţine că termenul contractului a fost prelungit până în septembrie 2011, iar lucrările sunt în grafic.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top