Opinii

Încep investiţiile prin Măsura 322, în comuna Ostrov

În cursul săptămânii trecute, Primăria Ostrov a predat documentaţia necesară obţinerii avizului pentru proiectul integrat pe Măsura 322, urmând ca licitaţia să fie demarată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Primarul Niculae Dragomir a declarat că proiectul ajunge la 2,5 milioane de euro şi presupune construirea sistemului de canalizare şi realizarea unei staţii de epurare în localitate, construirea unei grădiniţe noi cu şase clase şi o capacitate de 125 de copii, asfaltarea a 1,5 km de drumuri, dotarea muzeului sătesc cu instrumente muzicale şi costume populare, cât şi extinderea reţelei de alimentare cu apă pe o lungime de 300 de metri.

Un articol de Andreea PAVEL

În paralel, administraţia locală din Ostrov caută soluţii şi pentru finanţarea unui proiect ce vizează asfaltarea a 15-20 de kilometri de străzi interioare. Alte două investiţii, care vor fi realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, sunt căminele culturale din Bugeac şi Esechioi, care vor fi reabilitate.  Primăria mai are nevoie de bani şi pentru finalizarea reabilitării bisericii din satul Galiţa, care aparţine de Ostrov. Finalizate sunt lucrările la biserica din satul Almalău şi la biserica din comună, care a beneficiat de reabilitări capitale. „Avem în lucru Biserica Sfântul Nicolae din satul Galiţa, pe care trebuie să o acoperim. Mai avem nevoie de aproximativ un miliard de lei vechi”, a declarat primarul. Pe lista aşteptărilor se mai află şi biserica de la Bugeac, cu hramul Sfântul Atanasie cel Mare, care a fost construită pe jumătate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top