Opinii

Primăria Pantelimon rămâne fără angajaţi, din cauza tăierilor salariale

Primăria Pantelimon se confruntă cu o criză de personal fără precedent, din cauza salariilor mici, din urma reducerilor stabilite de Guvern. Spre exemplu, postul de secretar al comunei Pantelimon este din nou vacant şi nici nu se prea înghesuie lumea să-l ocupe. “Salariile funcţionarilor publici s-au diminuat cu 25% după aplicarea ordonanţei guvernamentale 63. În aceste condiţii, funcţionarii publici din primărie s-au orientat spre alte locuri de muncă, iar postul de secretar a rămas vacant.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, vom organiza concurs de ocupare a postului pe 28 iunie, iar pe 30 iunie, va avea loc interviul”, a declarat primarul Vasile Neicu. Postul a fost ocupat de Ion Moga şi Răzvan Iacob, iar în prezent este ocupat de Vasile Petre, proaspăt absolvent al Facultăţii de Finanţe Bănci, care lucrează şi în cadrul departamentului de Taxe şi Impozite. “Încurajez tineretul competent şi dornic de muncă. Am angajaţi tineri, de-abia ieşiţi de pe băncile şcolii şi care sunt foarte capabili. Cu toate astea, dacă nu vor mai dori să lucreze pe 600-700 de RON, nu îi voi putea ţine cu forţa. Primăria va pierde oameni buni, dar nu e vina noastră. Dacă Guvernul crede că aşa răsplăteşte munca, asta e…”, a declarat primarul Vasile Neicu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top