Actualitate

Primarul George Ionașcu: „La Mircea Vodă persoanele vârstnice nu sunt date la o parte, ci sunt apreciate”

Așa cum s-a stabilit într-o recentă ședință a Consiliului Local al comunei Mircea Vodă, administrația publică locală ia răsplătit pe elevii și sportivii merituoși și și-a arătat gratitudinea față de persoane în vârstă care au depășit 50 de ani de căsătorie.

Consilierii locali au decis, la inițiativa primarului George Ionașcu, organizarea unei festivități de celebrare a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei, a sportivilor de la Clubul Sportiv „Dacia” Mircea Vodă care au obținut premii la competițiile sportive și a elevilor care au obținut premii sau mențiuni la olimpiadele școlare, precum și a îndrumătorilor acestora.

La Mircea Vodă persoanele vârstnice nu sunt date la o parte, ci sunt apreciate și răsplătite ca fiind exemple de urmat, de conviețuire în doi, de respect, apreciere și înțelegere după jumătate de secol împărțit cu bune și cu mai puțin bune alături de jumătatea inimii.

Am sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie sau chiar mai mult, elevii care au obținut premii sau mențiuni la olimpiadele școlare și a îndrumătorilor acestora, precum și sportivii legitimați la clubul sportiv „Dacia” Mircea Vodă, care au obținut locurile I, II și III la concursurile de Kung-Fu”, a explicat primarul George Ionașcu.

Cuplurilor sărbătorite li s-au oferit din partea primăriei și a consiliului local o plachetă, un premiu bănesc și un buchet de flori, iar elevilor și sportivilor premii in bani.

Pentru acordarea acestor recunoașteri, a fost aprobat un buget de 21.000 de lei.

În aceeași ședință de Consiliu Local, consilierii au decis ca bursele sociale, de merit, de studiu să fie în valoare de 100 de lei pentru anul școlar 2020/2021. Banii au fost deja virați imediat ce copiii au intrat în vacanță. Cei care nu au avut posibilitatea de a-i primi prin transfer bancar au putut să ridice sumele de la casieria primăriei.

„Să fiți sănătoși, să-i cheltuiți cu folos și mult succes pe mai departe. Copilăria este perioada din viață cea mai frumoasă și mai lipsită de griji, iar noi adulții avem datoria să încercăm să vă îndeplinim toate dorințele și visurile”, adaugă primarul George Ionașcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top